Gorące dyskusje ostatnie 12h

  • avatar

    Mirki, ale akcja.
    Jestem singielką, ale od jakiegoś czasu spotykam się z jednym facetem. Szkopuł w tym, że on ma żonę. Ich małżeństwo to formalność, typowo- ona go nie szanuje, seksu nie ma, wspólnych zainteresowań też nie. No i jest gruba. Kiedy ja się pojawiłam w jego życiu, zaczął się częściej uśmiechać, ma chęć na wszystko, no po prostu czuje chłop, że żyje.

    No i teraz najważniejsze - spotykamy się u nich w domu, kiedy ona jest w pracy. Zawsze wracała punktualnie o 17:15, a dzisiaj wparowala jak jakaś szurnięta o 13:00!

    No i teraz siedzę w szafie.

    Dajcie kilka plusów na pocieszenie, bo gruba locha jebła się na wyro i przegląda mirko. Może jak zobaczy ten wpis, otworzy drzwi i mnie wypuści bo szafa się zatrzasnela.

    pokaż spoiler #heheszki #logikarozowychpaskow ᶘᵒᴥᵒᶅ
    pokaż całość

    odpowiedzi (79)

  • avatar

    #heheszki #p0lka #patologiazewsi #patologiazmiasta jest moc!( ͡° ͜ʖ ͡°)
    puenta niżej

    odpowiedzi (52)

  • avatar

    Zgodnie z zapowiedzią robimy małe #rozdajo 16/11/19 ok 21. wśród plusujących ten post wylosuję Mirka któremu podaruję 50ml domowego ,dojrzewającego rok czasu w katakumbach mojej piwnicy Tabasco. Główną bazą były zielone Habanero, Cayenne, Satan Kiss, tak więc Zielonki które mają konto przynajmniej 2 dni biorą udział.
    Prawdziwe Tabasco robi się podobnie choć trochę inaczej, różnica jest taka że zmielone i zasolone chili ( czerwone, zielone, zależy jaki rodzaj tabasco) fermentuje się w Dębowych beczkach po whisky ok 3 lata, później dodaje ocet winny.
    Moje Tabasco fermentowało i dojrzewało rok , było zmielone i zasolone solą kamienną, na koniec czyli dziś przetarłem przez sito i najgęstszą esencję zmieszałem z delikatną ilością octu, 1 wersja - ocet balsamiczny, 2 wersja - ocet jabłkowy. Nastawiony był 4L słój ( zdjęcia w komentarzu) po przetarciu i zebraniu najgęstszego zostało około 1-1,2L . Ogólnie jestem bardzo zadowolony, jest moc, i spoko smak, wbrew obawom nie jest za słony. Polecam jak ktoś ma za dużo papryczek na koniec sezonu na taki eksperyment.
    #chili #chilihead #ostrezarcie #gotujzwykopem #rozdajo
    pokaż całość

    odpowiedzi (32)