#koszalin #morze #szczecin
Wracam z Dziwnówka od "przyjaciółki" która mnie zrobiła w chuja ze spaniem, muszę dostać się do Szczecina, jedzie ktoś? Próbuję od godziny złapać stopa, ale nikt nie chce zatrzymać się.
Nabardziej mnie śmieszą ci, którzy dzisiaj z takim zapałem bronią PIS. Nie wiedzą, że już za chwile PIS nie będzie potrzebował ich głosu. PiS będzie mógł zupełnie bezkarnie fałszować wybory, wpływać na sprawy sądowe, ograniczać wolność mediów i zamykać usta krytycznym wobec nich dziennikarzom. Ci wszyscy z #4konserwy którzy popieraja PiS są po prostu pożytecznymi idiotami, którzy sami podcinają gałąź na której siedzą.
#neuropa #polityka
bezkarnie fałszować wybory
@PafnucyMaj: Tak jak PO i PSL wybory samorządowe w 2014? Wiesz że były powiaty w których było ponad 30 proc. nieważnych głosów do sejmików? Wszystko to zostało przyklepane, każda skarga wyborcza została odrzucona przez sądy.
Ci wszyscy z #4konserwy którzy popieraja PiS są po prostu pożytecznymi idiotami, którzy sami podcinają gałąź na której siedzą.
@PafnucyMaj: + ta sprzedajna czesc przypieta do koryta+ za pomoca 60groszy czy 500+
Tak jak PO i PSL wybory samorządowe w 2014? Wiesz że były powiaty w których było ponad 30 proc. nieważnych głosów do sejmików?
@Thorkill: A jaka była procedura fałszerstwa? Na jakim etapie? Masowo zamieniano głosy na nieważne i nikt z żadnej komisji tego nie zgłosił, mimo że są wystawiani przez partie? Chyba, że piszesz swoje oskarżenia bez żadnych podstaw merytorycznych, co raczej by nikogo tu nie zdziwiło za bardzo.
@PafnucyMaj: A mnie najbardziej śmieszą ci którzy z takim zapałem chcą powrotu PO. Znów miliardy wyciekającego VATu, elastyczne umowy po 5 zeta za godzinę , odzyskiwane kamienice przez kuratorów 120 letnich właścicieli, spoty Hej Jude po 10 mln za 30 sekund, sędziowie ależ słucham panie premierze, ogromne emerytury dla zasłużonych UBeków , Polska to nienormalność, przepraszamy że istniejemy i Niemcy nam powiedzą jak mamy żyć i co mamy produkować.
@PafnucyMaj:
Kisnę z was bardziej, Kaczyński przez wybory uzyskał władzę niemalże absolutną bazującą kompletnie na 3 rzeczach liczy uchodźcach, 500+ i masowej nienawiści do PO. Kaczor mógł by wprowadzić dyktaturę i mianować się imperatorem ale starczyło by żeby zlikwidował PO/.N/lewactwo i by robili pielgrzymki pod jego dom. A co robią oponenci? Ci bardziej ogarnięci jak Kukiz wiedzą że PO śmierdzi i lepiej unikać a "opozycja totalna" de facto jest wszystkim tym co sprawiło że PiS wygrał a jeszcze mało tego, stwierdzają że tak jest OK i nie trzeba się zmieniać. xD
Polacy nie chcą uchodźców a Schetyny, Petrusy czy lewacy dalej ciągną temat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie muszę bronić PiSu i nie oni sami nie muszą się bronić, starczy pokazać konkurencje totalną.
a przedstaw choć jeden dowód na sfałszowanie
@misieu: A to już nawet nie chodzi o ewentualne fałszowanie. przy takiej liczby nieważnych głosów w wyborach do sejmików należy po prostu powtórzyć te wybory.
Odwróć sobie sytuacje - co byś pisał gdyby w wyborach samorządowych w przyszłym roku były 5 mln nieważnych głosów? Przecież wtedy wraz z resztą neuropków byś tutaj eksplodował.
@PafnucyMaj: taaaaaaaa political fiction i PiS zaraz po fałszowaniu głosów będzie chciał opanować ziemie, co ja mówię - cały wszechświat
@dontonek: Dyktatura to juz byla ostatnie 8 lat kiedy miliony poodpisow pod rozmaitymi referendami byly mielone, a antyludzkie podatki nakladane oraz dzieci z biedy odbierane :(
PiS będzie mógł zupełnie bezkarnie fałszować wybory, wpływać na sprawy sądowe, ograniczać wolność mediów i zamykać usta krytycznym wobec nich dziennikarzom.
@PafnucyMaj i ty paranoiku coś mówisz o prawicowych urojeniach?
Nie wiedzą, że już za chwile PIS nie będzie potrzebował ich głosu. PiS będzie mógł zupełnie bezkarnie fałszować wybory, wpływać na sprawy sądowe, ograniczać wolność mediów i zamykać usta krytycznym wobec nich dziennikarzom.
@PafnucyMaj: Ja myślę inaczej - wiedzą i nie maja z tym problemu. Wybory nawet jeśli będą sfałszowane to po ich myśli, wolność mediów im po nic a niezależne dziennikarstwo to już w ogóle.
@Thorkill: Mogę się z tobą założyć że w przyszłym roku będzie podobna liczba głosów nieważnych do sejmików. Jest spora grupa ludzi idących na wybory samorządowe tylko w celu poparcia sąsiada do rady gminy lub ulubionego wójta, mają gdzieś samorząd wojewódzki mający na głębokich wsiach marginalny wpływ na życie.
Mogę się z tobą założyć że w przyszłym roku będzie podobna liczba głosów nieważnych do sejmików.
@marc1027: Przecież wciskać farmazony i znajdź mi jakiekolwiek wybory w Europie w ostatnich 30 latach w których było tyle głosów nieważnych.
@Thorkill: Wskaż mi kraj w Europie z przerośniętymi województwami o gównianych kompetencjach i upadkiem mediów lokalnych.
@marc1027: Mistrzu, taki wynik nieważnych głosów to jest w kraju z 40-50 proc. poziomem analfabetyzmu.
@Thorkill: Albo w kraju bez rozwiniętego społeczeństwa obywatelskiego i wyborami samorządowymi do wszystkich szczebli w jednym terminie z gównianą ordynacją.
@marc1027: Ale wcześnej jakoś było dobrze i umieli głosować. Przestań pisać z taką argumentacją na poziomie przedszkolaka.
@PafnucyMaj: Jeżeli w końcu nadchodzi kres demokracji to aż żałuję, że nie głosowałem na PiS. Od razu głosowałbym na partię, która chce rozmontować ten demoliberalny system.
@PafnucyMaj: Neuropejskie trolle stały się bardzo aktywne, na szczęście sami się oracie
źródło: image.prntscr.com
Ci wszyscy z #4konserwy którzy popieraja PiS
@PafnucyMaj: lewactwo z PIS podpięło się pod tag #4konserwy co mnie jednego z założyciela tagu bardzo wkurwia....(╯︵╰,)
Mireczek w pociągu. Jeden plus i witam się kulturalnie.
#pkp #pkpintercity