:]

Ciastka!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

• Wykop.pl
  • Wykopalisko 598
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      PafnucyMaj 9 mies. temu

+207

Nabardziej mnie śmieszą ci, którzy dzisiaj z takim zapałem bronią PIS. Nie wiedzą, że już za chwile PIS nie będzie potrzebował ich głosu. PiS będzie mógł zupełnie bezkarnie fałszować wybory, wpływać na sprawy sądowe, ograniczać wolność mediów i zamykać usta krytycznym wobec nich dziennikarzom. Ci wszyscy z #4konserwy którzy popieraja PiS są po prostu pożytecznymi idiotami, którzy sami podcinają gałąź na której siedzą.

#neuropa #polityka

+: kakaowymistrz, tomasz_uchciok +205 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        zapster 9 mies. temu

+4

@PafnucyMaj: idz z tym baitem

+: wysprzeglik, kamil-kryszkiewicz +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Thorkill 9 mies. temu

+13

bezkarnie fałszować wybory

@PafnucyMaj: Tak jak PO i PSL wybory samorządowe w 2014? Wiesz że były powiaty w których było ponad 30 proc. nieważnych głosów do sejmików? Wszystko to zostało przyklepane, każda skarga wyborcza została odrzucona przez sądy.

+: po1son1986, wysprzeglik +11 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        pk347 9 mies. temu

+12

Ci wszyscy z #4konserwy którzy popieraja PiS są po prostu pożytecznymi idiotami, którzy sami podcinają gałąź na której siedzą.

@PafnucyMaj: + ta sprzedajna czesc przypieta do koryta+ za pomoca 60groszy czy 500+

+: Piotrek7231, Gametleman +10 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        dontonek 9 mies. temu

+85

Tak jak PO i PSL wybory samorządowe w 2014? Wiesz że były powiaty w których było ponad 30 proc. nieważnych głosów do sejmików?

@Thorkill: A jaka była procedura fałszerstwa? Na jakim etapie? Masowo zamieniano głosy na nieważne i nikt z żadnej komisji tego nie zgłosił, mimo że są wystawiani przez partie? Chyba, że piszesz swoje oskarżenia bez żadnych podstaw merytorycznych, co raczej by nikogo tu nie zdziwiło za bardzo.

+: Andreth, Piotrek7231 +83 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        drMuras 9 mies. temu

+9

@PafnucyMaj: A mnie najbardziej śmieszą ci którzy z takim zapałem chcą powrotu PO. Znów miliardy wyciekającego VATu, elastyczne umowy po 5 zeta za godzinę , odzyskiwane kamienice przez kuratorów 120 letnich właścicieli, spoty Hej Jude po 10 mln za 30 sekund, sędziowie ależ słucham panie premierze, ogromne emerytury dla zasłużonych UBeków , Polska to nienormalność, przepraszamy że istniejemy i Niemcy nam powiedzą jak mamy żyć i co mamy produkować.

+: po1son1986, lordgrievous +7 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        PafnucyMaj 9 mies. temu

+34

@drMuras: ja chce mieć demokracje. Walić PO. PiS likwiduje demokracje.

+: maciek_gi, whiteglove +32 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Satan696 9 mies. temu

+14

@PafnucyMaj:
        Kisnę z was bardziej, Kaczyński przez wybory uzyskał władzę niemalże absolutną bazującą kompletnie na 3 rzeczach liczy uchodźcach, 500+ i masowej nienawiści do PO. Kaczor mógł by wprowadzić dyktaturę i mianować się imperatorem ale starczyło by żeby zlikwidował PO/.N/lewactwo i by robili pielgrzymki pod jego dom. A co robią oponenci? Ci bardziej ogarnięci jak Kukiz wiedzą że PO śmierdzi i lepiej unikać a "opozycja totalna" de facto jest wszystkim tym co sprawiło że PiS wygrał a jeszcze mało tego, stwierdzają że tak jest OK i nie trzeba się zmieniać. xD

Polacy nie chcą uchodźców a Schetyny, Petrusy czy lewacy dalej ciągną temat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
        Nie muszę bronić PiSu i nie oni sami nie muszą się bronić, starczy pokazać konkurencje totalną.

+: Shepard91, Shan +12 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        m....u 9 mies. temu via Android

+1

@Thorkill a przedstaw choć jeden dowód na sfałszowanie

+: El_Duderino
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Thorkill 9 mies. temu

+2

a przedstaw choć jeden dowód na sfałszowanie

@misieu: A to już nawet nie chodzi o ewentualne fałszowanie. przy takiej liczby nieważnych głosów w wyborach do sejmików należy po prostu powtórzyć te wybory.
        Odwróć sobie sytuacje - co byś pisał gdyby w wyborach samorządowych w przyszłym roku były 5 mln nieważnych głosów? Przecież wtedy wraz z resztą neuropków byś tutaj eksplodował.

+: pawelmikolajczyk313, Pankrzan3000
        • udostępnij
          • Link
      •  
        m....u 9 mies. temu via Android

+1

@Thorkill
        Jaki związek ma 5 mln nieważnych głosów z fałszowaniem wyborów? Żaden.

+: krzych0
        • udostępnij
          • Link
      •  
        herakliusz_atencjusz 9 mies. temu

+1

@PafnucyMaj: taaaaaaaa political fiction i PiS zaraz po fałszowaniu głosów będzie chciał opanować ziemie, co ja mówię - cały wszechświat

+: pawelmikolajczyk313
        • udostępnij
          • Link
      •  
        PafnucyMaj 9 mies. temu

+6

@herakliusz_atencjusz: będzie miał narzędzia do robienia procesów politycznych. To już jest autorytaryzm. Gdyby nie planowali użycia tych narzędzi to nie wykonywaliby skoku na sądy w takim stylu jak to robią.

+: zagu, DiPiero +4 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        wysprzeglik 9 mies. temu via iOS

0

@PafnucyMaj: XD

• udostępnij
          • Link
      •  
        kamil-kryszkiewicz 9 mies. temu

+1

@dontonek: Dyktatura to juz byla ostatnie 8 lat kiedy miliony poodpisow pod rozmaitymi referendami byly mielone, a antyludzkie podatki nakladane oraz dzieci z biedy odbierane :(

+: Nutaharion
        • udostępnij
          • Link
      •  
        ditoski 9 mies. temu via Android

+1

PiS będzie mógł zupełnie bezkarnie fałszować wybory, wpływać na sprawy sądowe, ograniczać wolność mediów i zamykać usta krytycznym wobec nich dziennikarzom.

@PafnucyMaj i ty paranoiku coś mówisz o prawicowych urojeniach?

+: Pankrzan3000
        • udostępnij
          • Link
      •  
        mietek79 9 mies. temu

0

Nie wiedzą, że już za chwile PIS nie będzie potrzebował ich głosu. PiS będzie mógł zupełnie bezkarnie fałszować wybory, wpływać na sprawy sądowe, ograniczać wolność mediów i zamykać usta krytycznym wobec nich dziennikarzom.
        @PafnucyMaj: Ja myślę inaczej - wiedzą i nie maja z tym problemu. Wybory nawet jeśli będą sfałszowane to po ich myśli, wolność mediów im po nic a niezależne dziennikarstwo to już w ogóle.

• udostępnij
          • Link
      •  
        ediz4 9 mies. temu

+1

@PafnucyMaj: Ale powiedz mi czemu robisz co kilka dni wpis o tym samym?

+: Aerials
        • udostępnij
          • Link
      •  
        marc1027 9 mies. temu

0

@Thorkill: Mogę się z tobą założyć że w przyszłym roku będzie podobna liczba głosów nieważnych do sejmików. Jest spora grupa ludzi idących na wybory samorządowe tylko w celu poparcia sąsiada do rady gminy lub ulubionego wójta, mają gdzieś samorząd wojewódzki mający na głębokich wsiach marginalny wpływ na życie.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Thorkill 9 mies. temu

0

Mogę się z tobą założyć że w przyszłym roku będzie podobna liczba głosów nieważnych do sejmików.

@marc1027: Przecież wciskać farmazony i znajdź mi jakiekolwiek wybory w Europie w ostatnich 30 latach w których było tyle głosów nieważnych.

• udostępnij
          • Link
      •  
        marc1027 9 mies. temu

0

@Thorkill: Wskaż mi kraj w Europie z przerośniętymi województwami o gównianych kompetencjach i upadkiem mediów lokalnych.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Thorkill 9 mies. temu

0

@marc1027: Mistrzu, taki wynik nieważnych głosów to jest w kraju z 40-50 proc. poziomem analfabetyzmu.

• udostępnij
          • Link
      •  
        marc1027 9 mies. temu

0

@Thorkill: Albo w kraju bez rozwiniętego społeczeństwa obywatelskiego i wyborami samorządowymi do wszystkich szczebli w jednym terminie z gównianą ordynacją.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Thorkill 9 mies. temu

0

@marc1027: Ale wcześnej jakoś było dobrze i umieli głosować. Przestań pisać z taką argumentacją na poziomie przedszkolaka.

• udostępnij
          • Link
      •  
        fredperry 9 mies. temu

0

@PafnucyMaj: Jeżeli w końcu nadchodzi kres demokracji to aż żałuję, że nie głosowałem na PiS. Od razu głosowałbym na partię, która chce rozmontować ten demoliberalny system.

• udostępnij
          • Link
      •  
        pawelmikolajczyk313 9 mies. temu

+1

@PafnucyMaj: Neuropejskie trolle stały się bardzo aktywne, na szczęście sami się oracie

źródło: image.prntscr.com

+: Aerials
        • udostępnij
          • Link
      •  
        serial28 9 mies. temu

0

Ci wszyscy z #4konserwy którzy popieraja PiS

@PafnucyMaj: lewactwo z PIS podpięło się pod tag #4konserwy co mnie jednego z założyciela tagu bardzo wkurwia....(╯︵╰,)

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

NowyJa 10 godz. temu

+324

#koszalin #morze #szczecin

Wracam z Dziwnówka od "przyjaciółki" która mnie zrobiła w chuja ze spaniem, muszę dostać się do Szczecina, jedzie ktoś? Próbuję od godziny złapać stopa, ale nikt nie chce zatrzymać się.

odpowiedzi (133)

crazyfigo 1 godz. temu

+550

Mireczek w pociągu. Jeden plus i witam się kulturalnie.

#pkp #pkpintercity

odpowiedzi (33)

Anderson23 11 godz. temu

+282

#ladnadziewczyna #pieknokobiet #prokuratorboners #slodkijezu

odpowiedzi (14)

• pełna lista

Wykopalisko

• Kupowaniu polskich produktów jest antysemickie Kupowaniu polskich produktów jest antysemickie 118
    • Jak Uber importuje gwałcicieli z 3 świata. Kolejny przypadek z serii gwałtów. Jak Uber importuje gwałcicieli z 3 świata. Kolejny przypadek z serii gwałtów. 142
    • Kłamliwa antypolska kampania trwa Kłamliwa antypolska kampania trwa 110
    • I to proszę państwa jest reklama bielizny ( ͡° ͜ʖ ͡°) I to proszę państwa jest reklama bielizny ( ͡° ͜ʖ ͡°) 105
    • Umarł ostatni ułan mjr Wolski, okazuje się, że nie miał peselu Umarł ostatni ułan mjr Wolski, okazuje się, że nie miał peselu 30
    • Asad zwrócił francuską Legię Honorową Asad zwrócił francuską Legię Honorową 23
    • Rodzice ukrywają płeć dwuletniego dziecka. Samo zdecyduje, kim chce być Rodzice ukrywają płeć dwuletniego dziecka. Samo zdecyduje, kim chce być 84
    • Kot uderzony przez piorun Kot uderzony przez piorun 67
    • Bradford ma najbardziej zanieczyszczoną wodę w Brytanistanie. Bradford ma najbardziej zanieczyszczoną wodę w Brytanistanie. 69
    • Próba wymuszenia odszkodowania Próba wymuszenia odszkodowania 58

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa finanse gospodarka heheszki historia kultura motoryzacja muzyka neuropa pieniadze polityka polska prawo rosja samochody sport swiat syria usa wojna wydarzenia wykop youtube zainteresowania