• Wykop.pl
  • Wykopalisko 647
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      EYJAN 3 lata 6 mies. temu via iOS

+4

Sprzedam wodospad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
      #islandia #nieruchomosci

źródło: embed.jpg

+: PiTcA, matde +2 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        nickszalinski 3 lata 6 mies. temu

0

@EYJAN: za ile?

• udostępnij
          • Link
      •  
        EYJAN 3 lata 6 mies. temu via iOS

0

@nickszalinski: Ładny ten wodospad więc kwota pewnie dziewięciocyfrowa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        nickszalinski 3 lata 5 mies. temu

0

@EYJAN: czyli milion na polskie? to tyle co mój dom w Polsce z działką na środku niczego...

• udostępnij
          • Link
      •  
        EYJAN 3 lata 5 mies. temu

+1

czyli milion na polskie?

@nickszalinski: Chyba bliżej 10.

+: nickszalinski
        • udostępnij
          • Link
      •  
        nickszalinski 3 lata 5 mies. temu

0

@EYJAN: wlasnie zauwazylem ze jedno zero sie ni wpisalo do przelicznika...

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

zdzartyjaro123456 8 godz. temu

+566

Dobry wieczór,

Robiłem ostatnio zakupy w Media Expert i za złotówkę dostałem kod do wykorzystania NA 3 MIESIĄCE PREMIUM SPOTIFY jako, że sam mam Spotify w rodzinnym pakiecie, to kodzik mi się nie przyda.

Rozdajo jurto o 20:00, a zwycięzcę wybiorę spośród pulsujących.

Wszyscy biorą udział, mam w dupie.

#rozdajo #spotify

odpowiedzi (7)

Sirion 11 godz. temu

+440

Gdzie kolejka po certyfikat? XD
      #gielda

odpowiedzi (39)

eltanol3000 9 godz. temu

+1453

ej ja coś źle licze, czy drzewo wisi mi 8 jabłek?

#matematyka #pytanie #heheszki

odpowiedzi (57)

• pełna lista

Wykopalisko

• Obiektywnie o karabinku GROT Obiektywnie o karabinku GROT 285
    • Grzegorz Braun:  Komu przeszkadza AMANTADYNA?! - Reportaż dr Bodnara Grzegorz Braun: Komu przeszkadza AMANTADYNA?! - Reportaż dr Bodnara 128
    • Roman Kluska: idzie nowy komunizm || Jaka jest prawda? Roman Kluska: idzie nowy komunizm || Jaka jest prawda? 100
    • Co tu się odwaliło.. Co tu się odwaliło.. 75
    • 2 doby za kratami - nie przyjął kary za przejście przez jezdnię podczas protestu 2 doby za kratami - nie przyjął kary za przejście przez jezdnię podczas protestu 86
    • NWO: Odwrócenie pojęć. W jaki sposób zabijają nasze człowieczeństwo. NWO: Odwrócenie pojęć. W jaki sposób zabijają nasze człowieczeństwo. 85
    • Wojna z Chinami malo prawdopodobna patrzac zapowiadane czystki w wojsku USA Wojna z Chinami malo prawdopodobna patrzac zapowiadane czystki w wojsku USA 64
    • POLICJANCI ROZEBRALI MNIE DO NAGA I KAZALI ROBIĆ PRZYSIADY POLICJANCI ROZEBRALI MNIE DO NAGA I KAZALI ROBIĆ PRZYSIADY 72
    • Produkcja przemysłowa zaskoczyła. Ten rok to rollercoaster Produkcja przemysłowa zaskoczyła. Ten rok to rollercoaster 99
    • Zmarł mężczyzna, który zaszczepił się przeciw COVID! Ministerstwo reaguje Zmarł mężczyzna, który zaszczepił się przeciw COVID! Ministerstwo reaguje 93

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazpisu biznes ciekawostki covid19 ekonomia europa geopolityka gospodarka hahard heheszki historia koronawirus kultura medycyna pieniadze policja polityka polska prawo sport swiat szczepienia trump usa zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.