Wpis z mikrobloga

Mirki, chcę kupić drona #dji #mavic pro, znalazłem go za podejrzanie "niską" cenę tutaj https://www.tomtop.com/dji-multicopter-1111/p-c-rm0055us.html (wszędzie indziej wisi za min. 1000 USD), jako, że nigdy nie kupowałem nic wcześniej na #tomtop powiedzcie - czy mam się czego obawiać? Dodatkowo cena w dolarach to 939USD, ale jak tam zmieniam walutę na PLN to mi pokazuje 3973.94 zł, czyli o ok. 70 USD więcej - skąd ta różnica? Lepiej kupić płacąc kartą kredytową czy paypalem? Dzięki za pomoc (ʘʘ)
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nalogowiec: na tomtop są jakieś kody promocyjne, ze wychodzi b.tanio, poszukaj. Ludzie piszą, ze dochodzi szybko. Z gwarancją mogą być utrudnienia bo pewnie trzeba na własny koszt gdzieś dostarczyć. Osobiście wybrałem krajowego sprzedawcę ale potrzebowałem fakturę, gdyby nie to pewnie skusiłbym się na te promocje u chińczyków;)
  • Odpowiedz
@czajnapl: jak z Twojej strony przechodzę na tomtop to widzę tego drona za 1079 USD z wtyczką EUR przy wysyłce z Niemiec... ale jak zmienię na wtyczkę US i wysyłkę z Chin to faktycznie jest 919 USD... czy płacąc paypalem faktycznie zapłacę 919 USD czy policzą mi polską cenę w złotówkach (podaną tam na tomtop: 3889zl)? Swoją drogą trochę tego nie rozumiem - dlaczego zmiana wtyczki z EUR na US
  • Odpowiedz