Aktywne Wpisy

adisoniusz +377
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy
źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
wybryk_natury +67
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Przyjezdza Dziara - leci kociołek, wszyscy w dobrych humorach. Silowanie na rękę Małysz kładzie Arsena.
Chwile póżniej wpada PEZET. Wszyscy się z nim witają i ....
MEGA LAG NA STREAMIE.
Powraca strim po paru minutach... Pusty pokój. Pojawia sie Jaca, Gocha. Znikają. Wpada Małysz. Kładzie sie na łóżku, słucha motywacyjnego hiphopu. Żegna się z widzami i ucieka na spotkanie śmierci.
Wraca Dziara i Gocha z Jackiem. Dziara mówi że Grube dymy. I ze sie biją na dworze.
Wpada przerażony Małysz za nim Gruby który chce go zatrzymać i mówi że oczekuje wyjasnien od Małysza bo się za niego bił ktoś na solo a ten uciekł. Małysz wybiega z płaczem. Daniel za nim.
Dziara z Gochą i Jackiem dalej siedzą. Słychac jakaś awanture na podwórki i przyjazd psów.
Wpada Daniel i oswiadcza ze policjanty zawineły Małysza a on dostał ultimatum od Policji: "albo wyłączy streama albo zawijają wszystkich z domu gochy do izby". Powiedział jeszcze że najpierw Małysza oklepali a pozniej Pudzian poszedł na solo z jakims typem z Podgórza (za Małysza) i przegrał. Małysz został oceniony jako przegryw. Strim będzie nie wiadomo kiedy, najpewniej z działki.
Mogłem pomylic kolejnosc kiedy wpadl malysz z grubym i malysz sie rozpłakał.
#danielamagical #danielmagicalstreszczenia
źródło: comment_sMEUAtJTBGjhRMcAZ9ZVdSEJ9FQXQDhk.jpg
Pobierzźródło: comment_3ukCMAwMoUDCCRBCJiLzcquWy0uH628q.jpg
Pobierz