Wpis z mikrobloga

ktoś był dziś na otwarciu serenady i może powiedzieć ile wcześniej kolejka się ustawiała na te januszo telewizory? chcę jutro przycebulić w #idream, na promocji kupić macbooka air i iphone'a, w sumie ponad 1.5k do przyoszczędzenia, ale nie widzi mi się tam stać 5 godzin przed wejściem i przeciskać się z łokciami wysoko z jakimiś półmózgami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#serenada #krakow
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chrystusie
@chrystusie
@kam15
Byłem rano kolejka na jakieś 300 osób zeszło wszystko w ciągu 45 minut podobno tzn airy i se, Macbooki pro były jeszcze o 14 bo zajechalem po drodze wracając z niemieckiego, miejsc parkingowych było po 20 dostępnych z------e ludźmi nie polecam tego nikomu
  • Odpowiedz
@lollo: a to ja już nie wiem, dotarłem tam koło 9:35 oni już wszyscy byli w ogromnej kolejce ustawieni pod idream ;D przeszedłem ich dookoła i pojechałem do domu xD
Pewnie od samego wejścia do galerii o 9 biegli pod ten sklep, szczególnie ci co byli pierwsi innej opcji nie ma, do tego musieli być też wczoraj zobaczyć jak najszybciej się do niego dostać bo ja to się pogubiłem idąc
  • Odpowiedz
G---o prawda. Byłem sporo po 9tej. Nie widziałem żadnego biegania ani przepychanki. Elegancka kolejeczka, choć długa. Telefony po tysia się skończyły 8m przede mną. Air’y ze 2m przede mną. Mialem chyba fuksa bo na ipada się jeszcze załapałem. Mission acomplished. Jak wchodziłem do salonu, było jeszcze z 10 szt. Nie były to najszybciej zarobione/zaoszczędzone 4 stówy w moim życiu, ale nie mogę narzekać. Mam fajny prezent dla pinkpaska.
Macbooki pro i 8semki
  • Odpowiedz
Eh liczyłam na info ile tych telefonów rzucili :p

@chrystusie: Oceniam, że SE było spokojnie ponad setkę. Może więcej. Sklep zaczął informować o deficycie jak spadło do ok. 40 szt.
  • Odpowiedz