• Wykop.pl
  • Wykopalisko 370
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      izamek 4 lata 7 mies. temu

+1

witam mam problem z smart iptv dzialalo bez problemu do dzisiaj wyskakuje mi komunitkat na 1 kanale check playlist nr1.1url zadna lista nie chce chodzic ,na KODI wszystkie kanaly dzialaja moze ktos pomoc ? wolam @kodiwpigulce_pl
      #listam3u #iptv #kodi

+: Cronox
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        fiberian_hufky76 4 lata 7 mies. temu via Android

0

@izamek masz zły link do listy, zaktualizuj na stronie na prawidłowy. Może twój dostawca padł.

• udostępnij
          • Link
      •  
        izamek 4 lata 7 mies. temu via Android

0

@fiberian_hufky76 tak jak pisałem na kodi dziala bez problemu

• udostępnij
          • Link
      •  
        fiberian_hufky76 4 lata 7 mies. temu via Android

0

@izamek No to nie wiem. Może coś w samej liście się zmieniło.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@fiberian_hufky76 zmieniałem listę na inne, ale nic pomogło dostawca to listam3u.com na kodi wszystko działa na tv w programie Smart iptv pokazuje komunikat taki jaki pisałem wyżej nie jest to przypadek tylko u mnie bo znajomy ma to samo

• udostępnij
          • Link
      •  
        knopiczka 4 lata 7 mies. temu

0

@izamek: lista m3u na Smart IPTV ma inne zakończenie http://pomoc.listam3u.com/kb/faq.php?id=32

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@knopiczka to akurat nie prawda każda listę dało się podpisać od listym3u, tej listy też próbowałem się i nie działa na Smart tv a tu w ogóle niema kanałów i listy nic

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@izamek: to znaczy że oni coś sknocili w tej liście , i dlatego z nich zrezygnowałem a te pieniądze wolę dać na inną o 100 razy lepszą

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@izamek: w listam3u te kanały się często zmieniają i dużo list działa na Kodi a na SMART IPTV nie niektóre są tylko na KODI ja przynajmniej w listam3u często tak miałem że tylko na KODI działało to zależy skąd maja źródło

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@knopiczka z jakiej listy korzystasz skoro tak chwalisz? O ile można wiedzieć.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@izamek: Ja już tu na forum pisałem to TV od Moniki wszystkie Polskie kanały oraz SKY DE za 25 zł można też dodatkowo dopłacić 10 zł i są jeszcze kanały UK , ale też wiem że listę m3u przeważnie biorą ci co maja słabe łącza , jeśli ty takowe masz to TV Moniki niestety będzie ci buforować (ale można dostać test na 24h). Mam też 1x22 ale to już dopiero musibyć super dostawca który nie blokuje

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@knopiczka mi zależy na kanałach sportowych, niestety mam mobilny internet :/

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@izamek wszystko wróciło wina dostawcy
        @knopiczka możesz podać jakiś namiar na Monika tv

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@izamek: Pisac na skype : live:monika.szelast
        Email marekglach@gmail.com ___ oraz wszystko o tej TV innych tu http://forum.cvxcvx.pl/

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@knopiczka dzięki

• udostępnij
          • Link
      •  
        Zalogowany2 4 lata 7 mies. temu

0

nie wiem jak reszcie ale mi to tnie na non stopie ciężko 30 min obejrzeć bez przerw.

na innym Boxtv rapid i leci bez jakąknięć

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Zalogowany2: bo do tego trzeba mieć dobry internet bo tam jest to full HD a nie tylko piszą przynajmniej 50 Mb/s i dostawca nie może blokować . Niestety wczoraj naprawdę były kłopoty ale wystarczy do niej napisać i na bieżąco jeśli można to naprawia

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@knopiczka: Miałem 1x22 szło normalnie,mam jeszcze kilka dni Rapid działa normalmie,tylko ta od moniki coś tnie
        zrobie sobie dzisiaj advancedsettings.xml pod 1gb ramu i zobaczymy może to pomoże

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Zalogowany2: a co 1x22 ci świetnie działało ?

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@knopiczka: Nie ale zdecydowanie lepiej,nie wiem jak jest teraz

1x22 miałem 4 serwery podmieniałem je i zawsze działało, zobaczymy może się polepszy jak narazie rozłącza wywala
        całowicie musze kanał na nowo odpalac i tak bez końca nagrać coś 1.30 bez awarii to tak jak wygrać w totolotka

• udostępnij
          • Link
      •  

0

najlepiej bezpośrednio do Moniki pisać i sprawdzi konkretnie twoją linię . to jeszcze nie jest super Tv ale dziewczyna się stara i jest lepsza niż na początku .Ja 1x22 też mam na MAGa i ja bym nie wymienił na inna , a TV Moniki mam na drugim TV bo multiroom od 1x22 drogo wychodzi .Ale tak to wolę dać 15$ i na MAGu jeszcze jest archiwum czyli można kanały oglądać 72h wstecz

• udostępnij
          • Link
      •  
        Bongokongo 3 lata 4 mies. temu

0

Polecam https://omen-iptv.com

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Tibor 3 godz. temu

+386

#heheszki #humorobrazkowy

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

odpowiedzi (5)

Wanzey 8 godz. temu

+278

odpowiedzi (6)

xionacz 6 godz. temu

+449

odpowiedzi (24)

• pełna lista

Wykopalisko

• Polska równa, akceptująca i tęczowa. Polska równa, akceptująca i tęczowa. 26
    • Malta odmawia aborcji i blokuje wyjazd Amerykanki, mimo zagrożenia życia Malta odmawia aborcji i blokuje wyjazd Amerykanki, mimo zagrożenia życia 176
    • Aplikacja Wypok usunięta z Google Play. Twórca namawia do ręcznej instalacji Aplikacja Wypok usunięta z Google Play. Twórca namawia do ręcznej instalacji 69
    • Kaczyński zmyśla dane o inflacji i płacach w Polsce. Demencja czy zwykłe bujdy? Kaczyński zmyśla dane o inflacji i płacach w Polsce. Demencja czy zwykłe bujdy? 83
    • Kiedy nie możesz pomóc, bo trzymasz kamerę Kiedy nie możesz pomóc, bo trzymasz kamerę 20
    • Sąd Najwyższy USA w obronie prawa do posiadania broni, ważny wyrok precedensowy Sąd Najwyższy USA w obronie prawa do posiadania broni, ważny wyrok precedensowy 67
    • Chiński ban dla samolotów, które Rosja ukradła zachodnim leasingodawcom Chiński ban dla samolotów, które Rosja ukradła zachodnim leasingodawcom 17
    • Polska flaga zniknęła z cmentarza w Katyniu Polska flaga zniknęła z cmentarza w Katyniu 59
    • Ukraińcy już walczą z Rosją z pomocą systemu HIMARS. Jest pierwsze... Ukraińcy już walczą z Rosją z pomocą systemu HIMARS. Jest pierwsze... 58
    • Szefowa KE ostrzega: nie będzie powrotu do tanich paliw kopalnych Szefowa KE ostrzega: nie będzie powrotu do tanich paliw kopalnych 63

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka heheszki historia inflacja kosciol kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir samochody sport swiat ukraina usa wojna wydarzenia zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.