@izamek: to znaczy że oni coś sknocili w tej liście , i dlatego z nich zrezygnowałem a te pieniądze wolę dać na inną o 100 razy lepszą
@izamek: w listam3u te kanały się często zmieniają i dużo list działa na Kodi a na SMART IPTV nie niektóre są tylko na KODI ja przynajmniej w listam3u często tak miałem że tylko na KODI działało to zależy skąd maja źródło
@izamek: Ja już tu na forum pisałem to TV od Moniki wszystkie Polskie kanały oraz SKY DE za 25 zł można też dodatkowo dopłacić 10 zł i są jeszcze kanały UK , ale też wiem że listę m3u przeważnie biorą ci co maja słabe łącza , jeśli ty takowe masz to TV Moniki niestety będzie ci buforować (ale można dostać test na 24h). Mam też 1x22 ale to już dopiero musibyć super dostawca który nie blokuje
@izamek: Pisac na skype : live:monika.szelast
Email marekglach@gmail.com ___ oraz wszystko o tej TV innych tu http://forum.cvxcvx.pl/
@Zalogowany2: bo do tego trzeba mieć dobry internet bo tam jest to full HD a nie tylko piszą przynajmniej 50 Mb/s i dostawca nie może blokować . Niestety wczoraj naprawdę były kłopoty ale wystarczy do niej napisać i na bieżąco jeśli można to naprawia
@knopiczka: Miałem 1x22 szło normalnie,mam jeszcze kilka dni Rapid działa normalmie,tylko ta od moniki coś tnie
zrobie sobie dzisiaj advancedsettings.xml pod 1gb ramu i zobaczymy może to pomoże
@knopiczka: Nie ale zdecydowanie lepiej,nie wiem jak jest teraz
1x22 miałem 4 serwery podmieniałem je i zawsze działało, zobaczymy może się polepszy jak narazie rozłącza wywala
całowicie musze kanał na nowo odpalac i tak bez końca nagrać coś 1.30 bez awarii to tak jak wygrać w totolotka
najlepiej bezpośrednio do Moniki pisać i sprawdzi konkretnie twoją linię . to jeszcze nie jest super Tv ale dziewczyna się stara i jest lepsza niż na początku .Ja 1x22 też mam na MAGa i ja bym nie wymienił na inna , a TV Moniki mam na drugim TV bo multiroom od 1x22 drogo wychodzi .Ale tak to wolę dać 15$ i na MAGu jeszcze jest archiwum czyli można kanały oglądać 72h wstecz