#medycyna #ateizm #swieta #gruparatowaniapoziomu #heheszki #miszczcietejriposty #wartorozmawiac
Stworzyłem i wydałem gierkę o Mirko, zapraszam do znaleziska:
Znalezisko
^ Wykop jeśli interesuje Ciebie taka treść.
A tutaj linki:
Android
Amazon Store
Zapraszam do obserwowania tagu #donislawdev co jakiś czas, będą ukazywać się pod nim kolejne podsumowania gier + kolejne projekty, oraz do:
Lista <--- Zapraszam (Wołanie do statystyk z moich gierek, premier moich gier, beta/alpha testy, bez spamu, jest to lista wołania, wystarczy się zapisać).
Facebook
Twitter
Zapraszam też do sprawdzenia moich innych gier:
Moje Inne Gry
Jeśli ktoś by coś chciał pisać o gierce, to proszę o używanie tagu #mirkowaniegra
#mirkowaniegra #gamedev #programowanie #heheszki #wykop
@DonislawDev: dzieki za info ide testowc i wbijac ranking jezeli taki w ogole jest...
@DonislawDev świetna robota. Idealne na pracę w sobotę żeby klikać w przerwach
Brawo mirku
@DonislawDev: za szybko klikam i kilka plasz mi poznikało bo je potfierdziłem. Przed chwilą coś klikłem NIE i było że gardzisz i mało odwagi ( ͡° ʖ̯ ͡°) nigdy się nie dowiem co to było za pytanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
jak możesz wprowadź ogranicznik czasowy od wyświetlenia planszy ze 2 sekundy do jej zatwierdzenia
@DonislawDev to jest jedyna gra w której dobrowolnie oglądam reklamy i ich nie pomijam, szacun mirku
@DonislawDev: mirku strasznie mi przykro ale zrobiłeś najgorszy UI jaki widziałem od dawna...
@DonislawDev: gra jest zrobiona w unity? Nie da się stworzyć pliku instalacyjnego na ios i udostępnić bezpośrednio? ;p
@DonislawDev: a możesz zrobić tak, że menu zamykają się po tapnięciu w pole, które klikamy? za każdym razem nie chce mi się tych iksów klikać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DonislawDev Gratulacje dla Pana ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aczkolwiek przydałaby się opcja zresetowania konta po testach, co by znów znaleziska poczytać czy coś innego
@DonislawDev: ziomek ja nie mówię o stylu graficznym;) przemyśl sprawę po prostu. Uprość to!
przede wszystkim zmień ułożenie na pionowe;)
@DonislawDev: klikam jak pojebany ( ಠ_ಠ) daj jakis fajny #protip ukryta kaske albo cos xd
@DonislawDev: almost
@DonislawDev: Jeszcze jakieś fajne miejsca do klikania poza tymi podpowiedzianymi? To chyba najfajniejsze w gierce. :D
@DonislawDev: kto nie ma jajek? odpowiadam białek, michał białek i jest źle, co tu sie...
@DonislawDev: to że ulepszenie perka społeczność daje ujemne bonusy do mnożników było zamierzone?
@DonislawDev: Byłem jednym z testerów i wkurza mnie po każdym włączeniu informacja żeby zainstalować jakieś gówno od Google (gry google play czy jakoś tak). Dałoby radę dodać jakiś przełącznik do wyłączenia tego? Jak nie to poszukam jakieś modułu do xposed.
@DonislawDev: Usługi Google Play mam jeszcze zainstalowane (chociaż chcę się znowu przerzucić na projekt microG), wyskakuje mi żeby zainstalować to. Chyba po prostu poszukam modułu do xposed.
@DonislawDev Czemu nie mogę usunąć konta :( mam wszystkie ulepszenia. Nawet wyskoczyła mi informacja, żebym usuwał
@DonislawDev I możesz zwrócić uwagę na ilość mojej atencji, chyba jakiegoś buga użyłem xD. Wydaje mi sie, że szybko klikając 2x zanim reklama sie włączy to można to wielokrotnie powielić, ale tylko raz mi się udało
@DonislawDev: wrobiłeś mnie, przez to ulepszanie za forsę mam X0.90 i mi się płakać chcę teraz ;(
Wielka wrogini wielkiej Bolski i prawicowego wykopu, szanujesz plusujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazprawakow #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #heheszki #bekazpisu #nobel #literatura
#apple #mac #komputery #programowanie
Ej Mirki mam dylemat, nowy Mac Pro czy mieszkanie?