Wszystkim grającym w wersję przeglądarkową gry, polecam granie na FireFox, gdyż Chrome (odmienna implementacja pewnej rzeczy, zgłosiłem to już jako błąd, ciekawe co odpiszą) ma obecnie pewne problemy (zapis tekstowy), reszty przeglądarek nie sprawdzałem. Polecam też zawsze zapisywać grę tekstowo, gdyż zapis lokalny może nie działać Pojawiła się też aktualizacja wersji przeglądarkowej, gra powinna być teraz szybsza i bardziej stabilniejsza + wiele innych zmian specjalnie dla tej wersji.
Czas na pisanie nowych treści do gry :-}
Najbliższy update już jutro.
*(Wiem, że Chrome jest popularne, ale próbowałem wiele rozwiązań i żadne z nich nie przechodzi na Chrome, na innych działa, żadne moje rozwiązanie nie działo, błąd zgłoszony już do Chrome + z ciekawości do Unity ;p).
A i zostało też rozstrzygnięte ostatnie rozdajo (był osobny wpis).
#donislawdev #mirkowaniegra #donislawmirkowanieclicker
Cześć Mireczki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Robimy przedświąteczne #rozdajo związane z naszą nową książką o podróży śladami kultowej #route66. Zawsze marzyliśmy o tym, żeby zobaczyć tę drogę na żywo i przekonać się czy naprawdę już nie istnieje. W 3 miesiące podążając jej śladami zrobiliśmy prawie 20.000 km, a nasze przygody opisaliśmy w książce.
pokaż całość