Boros Boros 20.03.2018, 20:59:44 9 Taka tam lasagna :) Szpinak blanszowany zamiast beszamelu. Testowo w rogu mozzarella di buffala świeża, reszta to twarda blokowa.#gotujzwykopem Pobierz źródło: comment_P55bGA0mOjueYDVa5k2taEGZdwycl50e.jpg DecibelHS konto usunięte dzikiczytelnik ataeB mmmaly +4 innych
emitar emitar 21.03.2018, 06:15:39 via Android 0 @Boros ładniutko wygląda. Ja bardzo często robię jedna warstwę ze szpinaku, standardowo beszamel też jest
Boros Boros 21.03.2018, 08:22:59 via Android 0 @emitar niestety różowy nie toleruje laktozy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zuler Zuler 21.03.2018, 17:29:52 0 @Boros: ta mozzarella z bawołów zazwyczaj jest z Kampanii. A jak Kampania to zakopywanie śmieci i radioaktywnych odpadów przez mafię. Nie polecam tego jeść.https://www.tygodnikprzeglad.pl/kamorra-zatruwa-wlochy/
#gotujzwykopem
https://www.tygodnikprzeglad.pl/kamorra-zatruwa-wlochy/