Najdziwniejsza rozmowa na olx jaka mnie spotkała. Dalsza cześć rozmowy w komentarzach
#olx #januszebiznesu #januszeolx #heheszki
O jak śmiechłem xD #tinder #logikarozowychpaskow #atencyjnyrozowypasek #cycki #nsfw
źródło: 28946020_1589399381107436_1802601138_o.png 18+
@laptop_wwa: twarzy nie pokaże, cycki już tak. Plus zdecydowanie wyglada na otwarta - w każdym tego słowa znaczeniu.
@laptop_wwa: no? Twarzy nie ukrywa ze względu na moralność czy prudencję tylko prywatność. Jesteś w stanie kobietę łatwiej znaleźć po cyckach niż twarzy? Nie? to o czym mówisz?
@laptop_wwa: coś z cyklu 'podam ci twittera, snapa, ig, fb, maila, ale telefonu nie dam, bo cenię prywatność' xD
@dumelosw
@laptop_wwa
I czar prysł ( ͡° ͜ʖ ͡°) fake konto.
Pewnie kolejny eksperyment społeczny jakiegos mirka xD
Najdziwniejsza rozmowa na olx jaka mnie spotkała. Dalsza cześć rozmowy w komentarzach
#olx #januszebiznesu #januszeolx #heheszki
Szykuje nam się ciekawa sprawa. Z Partią Wolność Janusza Korwin-Mikkego. Odmówiono nam udostępnienia wyciągów z kont partii.
Poprzedni wpis: https://www.wykop.pl/wpis/30350441/wyciagi-z-kont-partii-powtorka-z-rozrywki-ponownie/
#prawo # pokaż całość
Jak widzę na przerwie ( #podbaza here) jakieś niegrzeczne dziecko (np. takie które biega nieopamiętanie po korytarzu, albo rzuca komuś plecak pod nogi) to nigdy nie krzyczę na nie i nie zwracam mu uwagi wprost, bo wiadomo że by mnie olał i poleciał dalej psocić.
Z poważną miną i stoickim spokojem podchodzę do niego i mówię: "Nazwisko i klasa" on zszokowany pokaż całość