Obudziłem się o 4 idę do kompa i mam kartkę na klawiaturze że mi kebaba kupili rodzice i jest na grzejniku
Hej mirki, kojarzycie może taka okazje co była jakiś czas temu o kupnie pakietu #adobe za 60 zł na 3 miesiące?
Interesuje mnie jak to wyglada pod względem wykorzystania komercyjnego, czy to nie fake i gdzie to znajdę?
#photoshop #grafikakomputerowa
@UszatySkurvielPoeta: i tak będziesz łamał licencję więc komercyjnie to tak średnio bym powiedział
Interesuje mnie jak to wyglada pod względem wykorzystania komercyjnego
@UszatySkurvielPoeta: nauczcie się, że kupujecie licencje a nie program jeeezzzzz
Zacząłem pracę w nowym ośrodku, duże miasto, ośrodek uniwersytecki, zachodnie Niemcy. Połowa techników radiologicznych mówi po polsku. Jeden z szeregowych oberarztów mówi po polsku. Główny Oberarzt również. Były szef - Polak.
Dwóch asystentów Polaków. Lekarz który zdał egzamin specjalizacyjny i za którego wskoczyłem na miejsce szkoleniowe również.
To tak jakbyście się pokaż całość
Mirki i Mirabelki! Kłaniam się wam w imieniu mojego dziadka i zapraszam do #rozdajo .
To właśnie jego zegarek dostanie ktoś z was w sprawiedliwym losowaniu.
Jego oczko w głowie, rzadki "Rare Vintage Citizen 6350-G30241 K" ze skórzanym paskiem w idealnym stanie.
Wg internetu wartość w przedziale cenowym od 500-1000zł.
Proszę więc o pokaż całość