Szukam mieszkania w Warszawie, i laska do mnie że potrzebowałaby referencji z poprzednich mieszkań(od właścicieli) i referencje z pracy:D
co jest kurwa #warszawa, takie coś się dzieje naprawdę?:D
#wynajem #mieszkanie
Dzisiaj mija też ósma rocznica zamknięcia serwisu SpieprzajDziadu.com
SD był blogiem stricte politycznym komentującym wydarzenia w polityce. Był to wówczas jeden z najczęściej odwiedzanych blogów patrzących władzy na ręce.
Były to czasy gdy polski internet raczkował, o youtube mało kto słyszał a taki Matka Kurka wówczas był po przeciwnej stronie barykady.
Z tamtych czasów pamiętam kilka innych blogów które działały wspólnie z SD: Chomiksy od Kurasińskiego, MacDac z Muppet sejm show na Youtube, Fraglesi, Rzeczpospolita Krasnoludowa itd...
Pamiętam, że udało mi się być jednym z autorów wspisów na SpieprzajDziadu - 3 marca 2008, wpis "PiS też marzy".
Serwis ostateczne został zamknięty po wydarzeniach z 10 kwietnia 2010 roku. Zostało wydane jedynie oświadczenie:
Dzisiaj wydarzyła się największa tragedia w historii Polski po drugiej wojnie światowej. W katastrofie samolotu zginął prezydent Lech Kaczyński wraz z małżonką i prawdopodobnie całą delegacją, w skład której wchodzili pracownicy Kancelarii Prezydenta, posłowie, duchowni oraz dowódcy Wojska Polskiego. Trudno znaleźć w takiej chwili odpowiednie słowa.
Serwis SpieprzajDziadu niniejszym zawiesza działalność. Proszę zachować powściągliwość w komentarzach.
Seewis w chwili obecnej można znaleźć tylko na stronach WaybackMachine. Do dziś jeszcze funkcjonuje "Muzeum IV RP", które to na tamte czasy świetnie katalogowały wszelkie dokonania pierwszego rządu Prawa i Sprawiedliwości.
Tym, co chcą się przenieść w czasie polecam poprzeglądać kilkanaście artykułów "Ojca Dyrektora".
#neuropa #4konserwy.ru #media #blog #wspomnienia #smolensk #polityka #zarchiwumpis #gimbynieznajo
źródło: web.archive.org
@Goofas: przypomnial mi sie jeszcze taki komiks internetowy - chomiks.com. co prawda stracil na aktualnosci gdyz jeden z glownych bohaterow odpadl, ale i tak czasem byly tam smieszne paski
@Goofas: uuuu faktycznie ostre gry, mam nadzieje że ten przestępca GNIJE W WIĘZIENIU!!111
A Ja Ci przypomnę że nawet rzecznik rządu się wypowiadał i stwierdził "nadgorliwość służb" bo oni nie tylko zamkneli stronę ale także zrobili mu wjazd na chatę rano i zabrali sprzęt komputerowy - potraktowali go jako terrorystę.
https://wiadomosci.wp.pl/nareszcie-abw-tlumaczy-sie-z-zamkniecia-antykomorpl-6037855166448257a
sobie do Pana Prezydenta Bronisława Komorowskiego
Słyszysz cokolwiek wchodząc tak głęboko w dupę komuś ? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Za to kilka linijek niżej pisząc o obecnym prezydencie RP piszesz samo nazwisko(to i tak dobrze że nie gorzej)
@Goofas: Jawne nawoływanie do zabicia prezydenta?? Co Ty pieprzysz gościu. Wszyscy wtedy uznali że przesadzono a ty próbujesz tego bronić. To Ty jesteś tym "najtwardszym" elektoratem PO"
Skoro Komorowski u ciebie zasużył na miano prezydenta a Duda nie to jednak zdecydowanie lepiej dla Dudy.
Szukam mieszkania w Warszawie, i laska do mnie że potrzebowałaby referencji z poprzednich mieszkań(od właścicieli) i referencje z pracy:D
co jest kurwa #warszawa, takie coś się dzieje naprawdę?:D
#wynajem #mieszkanie