#oswiadczenie #polityka

Od 13 lat krytycznie wypowiadam się o partii #prawoisprawiedliwosc #pis w różnych miejscach w internecie, o ile ja robię to aby wyrazić swoje poglądy czemu ich nie lubię i nigdy na nich nie zagłosuję to kompletnie nie rozumiem co mają w głowie ludzie, którzy z taką agresja ich bronią produkując się jakby od tego zależało ich życie - mam podziwiać czy współczuć, że nie mają nic więcej do roboty?

Biedne Prawo i Sprawiedliwość, ten okrutny, zły maniupulator rbk17 psuje im reputację podpuszczając ludzi kłamliwymi, niesprawdzonymi zarzutami. A jak wiadomo politycy to biedni ludzie i nie stać ich aby wynająć ludzi do szerzenie (dez)informacji nie tyle o sobie co o przeciwnikach... oh wait ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie wiem - ja nigdy nie broniłem partii, na które głosowałem, a skoro PiS jak i inne stać na kreowanie wizerunku to po co ktokolwiek ZA DARMO ich broni - to jakieś poczucie obowiązku i niespełnionej dumy, chęć bycia użytecznym?

Naprawdę mnie ciekawi ilu ludzi przynajmniej tu wykopie zostało płatną prostytutką i zarabia na szerzeniu zamętu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gorące dyskusje ostatnie 12h