• Wykop.pl
  • Wykopalisko 419
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      emixx666 2 lata 10 mies. temu

+3

Witajcie mam pytanie do posiadaczy PSVR. Używacie je często czy tylko leżą i się kurzą? Jak możecie to napiszcie na jakiej konsoli z nich korzystacie Fat/Slim czy PRO. Fajna promocja ale jestem niezdecydowany. Pozdrawiam.
      #ps4

+: lubie-sernik, musiol108 +1 inny
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        FelippeMassa 2 lata 10 mies. temu via iOS

+1

@emixx666: powiem tak z tego co wiem to tylko pspro i to raczej jako ciekawostka. Mnie nie przekonało, może dlatego że mi się kręciło w głowie jak chwilę siedziałem.

+: emixx666
        • udostępnij
          • Link
      •  
        wykopowy_brukselek 2 lata 10 mies. temu

+2

@emixx666: tak szczerze to sie kurzy:) ale sporo uzywalem

+: emixx666, 88888888
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Kw4s 2 lata 10 mies. temu

+1

@emixx666: PS4 Fat, używam w miarę regularnie (kilka godzin tygodniowo na PSVR). Ostatnio mocno męczę Ultrawings, jest świetne.
        Trochę ciekawych gier jest - RE VII, Until Dawn, Arizona Sunshine, DoomVFR, Farpoint, EVE: Valkyrie (w które utopiłem 150+h), WipEout OC (też kilkadziesiąt h, żeby przejść grę 2 raz w VR + wyścigi online), Rec Room, SUPERHOT VR, wspomniane już Ultrawings, ...

+: emixx666
        • udostępnij
          • Link
      •  
        luz3r 2 lata 10 mies. temu via Android

+2

@emixx666 Miałem i przez pierwsze 3 miesiące byłem zachwycony sprzętem. Niemal codziennie grałem przez jakiś czas w VR. Po ograniu najlepszych gier gogle poszły do pudełka i tam leżały kilka miesięcy aż do sprzedaży... Ogólnie polecam bo zabawa jest niesamowita, ale to jeszcze nie to. Za wcześnie trochę na VR. Jest to typowa zabawka na kilka godzin ale nic więcej. Używałem PSVR na Slimie. Jak masz jakieś pytania jeszcze to postaram się coś pomóc.

+: emixx666, b....s
        • udostępnij
          • Link
      •  
        emixx666 2 lata 10 mies. temu

0

Dziękuję za odpowiedzi.

• udostępnij
          • Link
      •  
        b....s 2 lata 10 mies. temu

0

Za wcześnie trochę na VR.

@luz3r: po prostu nie ma gier. To chyba największa wada VR (oprócz ilości kabli ( ͡° ͜ʖ ͡°))

• udostępnij
          • Link
      •  
        luz3r 2 lata 10 mies. temu via Android

+1

@boryss Tak - brak gier jest największym problemem, ale niedobór mocy sprzętowej na pewno nie pomaga twórcom na rozwinięcie skrzydeł. Jeśli technologia nie zostanie porzucona (tak jak 3D) to za kilka lat będzie warto inwestować w VR. Na dziś trzeba to traktować tylko jako ciekawostkę/zabawkę.

+: chicken216
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

kredzion 9 godz. temu

+1266

I cyk właśnie dostałem swój pierwszy mandat w życiu. Powodem był brak maseczki na świeżym powietrzu xD Brak żywej duszy w obrębie 100 metrów, a oni się schowali za budką z lodami xD

#policja #mandat #prawo #gorzkiezale

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

odpowiedzi (156)

FejsFak 11 godz. temu

+586

#stepujacybudowlaniec

odpowiedzi (108)

Syn_Tracza 11 godz. temu

+941

Z pisowskiej grupki

#bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #kapitalizm #bekazpisu

odpowiedzi (34)

• pełna lista

Wykopalisko

• Grupa Stonewall oraz Kampania Przeciwko Homofobii i zgoda dzieci na seks. Grupa Stonewall oraz Kampania Przeciwko Homofobii i zgoda dzieci na seks. 124
    • Policja siłą zaciąga starszą kobietę do suki Policja siłą zaciąga starszą kobietę do suki 77
    • Panie Morawiecki ma dla Pana jednego bandytę Panie Morawiecki ma dla Pana jednego bandytę 145
    • pijany patostreamer 'gural' szarpie psa pijany patostreamer 'gural' szarpie psa 121
    • Szpital w Puszczykowie apeluje o pomoc. Brakuje wody, środków... Szpital w Puszczykowie apeluje o pomoc. Brakuje wody, środków... 84
    • Kiedy twój pies dawniej służył w policji Kiedy twój pies dawniej służył w policji 42
    • Grzegorz Braun do policjanta: W Norymberdze to też był popularny tekst Grzegorz Braun do policjanta: W Norymberdze to też był popularny tekst 105
    • Niezwykłe dokumenty nt. Antoniego Macierewicza Niezwykłe dokumenty nt. Antoniego Macierewicza 103
    • Na Tinderze przypada około 8 mężczyzn na 1 kobietę Na Tinderze przypada około 8 mężczyzn na 1 kobietę 59
    • !!! POLACY VS OPRAWCY W GŁOGOWIE TERAZ !!! "POLAKU DAWAJ Z NAMI" Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia katolicyzm koronawirus kultura medycyna motoryzacja neuropa pieniadze policja polityka polska prawo samochody swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.