• Wykop.pl
  • Wykopalisko 583
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      wcale_nie_mam_tu_konta 2 lata 9 mies. temu

+4

#japonia #tokio #8k #technologia a wy dalej 4K biedaki? xD

źródło: IMG_20180703_155103_HDR.jpg

+: lenovo99, pumpkinguy +2 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        I......i 2 lata 9 mies. temu via Android

0

@wcale_nie_mam_tu_konta nie stać mnie nawet na 2k :/

• udostępnij
          • Link
      •  
        TheDuck 2 lata 9 mies. temu via Android

0

Nawet w Japonii ta cena to 4-miesięczne zarobki w nienajgorszym korpo.

• udostępnij
          • Link
      •  
        tamagotchi 2 lata 9 mies. temu

0

@wcale_nie_mam_tu_konta: będzie jakieś 36k PLN-ów.
        @TheDuck: 9 tys. to dużo w Japonii? Tam się dostaje 7k na start. Choć pensje podaje się roczne, a nie miesięczne.

• udostępnij
          • Link
      •  
        TheDuck 2 lata 9 mies. temu

0

@tamagotchi: Może nie przesadnie dużo. Mniej-więcej tyle co korpo-szczur w dobrej firmie w Tokio z kilkuletnim stażem. Na start pewnie ma się tyle ile mówisz ale wydaje mi się że tam wypłaty rosną raczej wolno. Jako gość z 20 letnim stażem może zarobisz z 350-400k miesięcznie.

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

becvvv 10 godz. temu

+590

Paciorek i wiedza o podatkach xD

#pieniadze #podatki #ekonomia #polskiyoutube #praca #ksiegowosc #rachunkowosc #finanse #budzetdomowy #oszczedzanie #pracait #programista15k #bekazlewactwa #heheszki #sluzbazdrowia #szpital #medycyna #lekarz #lekarski pokaż całość

odpowiedzi (37)

CzerstwaBulka 7 godz. temu

+270

Kiedys ajfony byly towarem "luxusowym"

odpowiedzi (19)

Brajanusz_hejterowy 4 godz. temu

+344

odpowiedzi (17)

• pełna lista

Wykopalisko

• Ujawniamy. Tak tuszowano incydent z udziałem prezydenta Andrzeja Dudy Ujawniamy. Tak tuszowano incydent z udziałem prezydenta Andrzeja Dudy 89
    • Sławomir Mentzen: Współczesna lewica ZACHOWUJE SIĘ JAK DZIECKO. Sławomir Mentzen: Współczesna lewica ZACHOWUJE SIĘ JAK DZIECKO. 105
    • Kaufland zły za wypłynięcie nagrania pobicia za zrócenie uwagi o braku maseczki Kaufland zły za wypłynięcie nagrania pobicia za zrócenie uwagi o braku maseczki 182
    • Szefowie m.in. Audi i VW forsują wzrost cen paliw. Chcą promować auta na prąd Szefowie m.in. Audi i VW forsują wzrost cen paliw. Chcą promować auta na prąd 50
    • Obywatel pyta się policjanta o nazwisko XD Obywatel pyta się policjanta o nazwisko XD 33
    • Trwa protest operatorów żurawi. 100 budów w Warszawie stanęło Trwa protest operatorów żurawi. 100 budów w Warszawie stanęło 23
    • Aktywni dużo łagodniej przechodzą Covid-19 Aktywni dużo łagodniej przechodzą Covid-19 24
    • Nowy Rzecznik Praw Obywatelskich jest wrogiem połowy społeczeństwa Nowy Rzecznik Praw Obywatelskich jest wrogiem połowy społeczeństwa 126
    • Jak rozmawiać z ORMO ♂♀ Jak rozmawiać z ORMO ♂♀ 107
    • Niedzielski: "Siłownie i restauracje na końcu kolejki łagodzenia obostrzeń" Niedzielski: "Siłownie i restauracje na końcu kolejki łagodzenia obostrzeń" 14

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazlewactwa bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia koronawirus kultura motoryzacja pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody sport swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.