Wpis z mikrobloga

@klokupk: wolalbym miejsce gdzie takie rzeczy maja w standardowym menu, jesli kucharz robilby to pierwszy raz w zyciu to rownie dobrze sam moge probowac w domu. Stawialem na "pod freda" ale niestety brak
@JestemKaspi: nie poleciłbym z dupy knajpy. Ta restauracja jest nr 1 we Wrocławiu od kilku miesięcy według Tripadvisor. Nie ma tam menu tylko mówisz co chcesz zjeść. Dostaniesz i homara, wieloryba i podejrzewam, że koninę również. Wolałbym chyba zjeść to z ręki Firkowskiego jakby to robił pierwszy/drugi raz niż w knajpie gdzie to serwują, bo nie zawsze coś co jest stałym punktem w menu danej restauracji jest takie super
@JestemKaspi: można o tym pomyśleć :) Jeśli np nie mają w stałej ofercie, czy tam co jakiś czas koniny, a mogliby ogarnąć jeśli zrobimy rezerwację i zapowiemy, że chcemy kunia to spoko