Wpis z mikrobloga

Pora obiadowa. No dzisiaj mi naprawdę wyszło. Karkówka #sousvide , zdecydowanie lepsza niż te wszystkie steki z marketów, pozyskiwane z mlecznych krów. Świeży szpinak na maśle (z czosnkiem i chilli), czerwony coleslaw no i sos z gotowania (Djon, brandy, worcester). Trochę mało widać samą karkówkę, ale chciałem sprawdzić jak wyjdzie przypieczona mozzarella z koziego mleka.

Jak mawia Action Bronson, "Fuck, that's delicious"...


#gotujzwykopem #lowcarb
Pobierz Mirkosoft - Pora obiadowa. No dzisiaj mi naprawdę wyszło. Karkówka #sousvide , zdecyd...
źródło: comment_5hUA1cutuRtDZNg5jSCFDjuSjPOmX0gJ.jpg
  • 13
@Mirkosoft: czyli jednak można... W mięsie tkwi sekret! (też mi #!$%@? odkrycie) ( ͡° ͜ʖ ͡°) poszukam i zrobie drugie podejście zatem - moje smaki wiec pewnie powtórzę dokładnie to połączenie jeżeli chodzi o sos