Pora obiadowa. No dzisiaj mi naprawdę wyszło. Karkówka #sousvide , zdecydowanie lepsza niż te wszystkie steki z marketów, pozyskiwane z mlecznych krów. Świeży szpinak na maśle (z czosnkiem i chilli), czerwony coleslaw no i sos z gotowania (Djon, brandy, worcester). Trochę mało widać samą karkówkę, ale chciałem sprawdzić jak wyjdzie przypieczona mozzarella z koziego mleka.
Jak mawia Action Bronson, "Fuck, that's delicious"...
@Mirkosoft: czyli jednak można... W mięsie tkwi sekret! (też mi #!$%@? odkrycie) ( ͡°͜ʖ͡°) poszukam i zrobie drugie podejście zatem - moje smaki wiec pewnie powtórzę dokładnie to połączenie jeżeli chodzi o sos
@Mirkosoft: Zrobilem dzisiejszej nocy trzy kawalki w 67C. Jeden 10h, drugi 14h, trzeci 18h. Tak, zeby zobaczyc czy bedzie roznica :) Zdam raport wieczorem jak zjem jeden :)
Jak mawia Action Bronson, "Fuck, that's delicious"...
#gotujzwykopem #lowcarb
@jmwaj: pamiętasz temp.?
@Mirkosoft: nikt nie robi steków sklepowych z mlecznych krów.
Tak, zeby zobaczyc czy bedzie roznica :) Zdam raport wieczorem jak zjem jeden :)