Poszło 7 zgłoszeń na leczenia w mieście, w którym nigdy nie byłem xD. Jestem ciekaw odpowiedzi ( ͡º ͜ʖ͡º).
#medycznewyludzenia #oszukujo #nfz
@qmox aha, to w sumie trochę lipa, nie każdemu może się chcieć latać listy wysyłać a tak online to sprawniej by było.
@qmox: dzięki za odpowiedź
@daox: nigdzie nie widzę, żeby poprzecinku było napisane, że trwa to do tygodnia...
@daox: no więc jest to chujowy komunikat, bo nie wiem jako user, czy trwa synchronizacja danych na całej tej platformie, czy trwa synchronizacja moich danych czy jakich w ogóle danych trwa synchronizacja. Ja bym tego na proda nie puścił. mniejsza z tym, milego wieczoru :D
@kadbery: Dokładnie tak, przeglądy są często refundowane, skalingi (usuwanie kamienia), wypełnienia niektórymi materiałami
@asooo: w szpitalu nie płacą za dni hospitalizacji tylko za wykonane procedury/postawione rozpoznanie
@Wygryw11. Idę prywatnie to prywatnie to raz. Dwa w rejestrze jest szczegółowo opisane za co pobrane są pieniądze. Nie zgłaszał bym gdyby kwoty były niskie ale łącznie 1700zl to trochę przegięcie.
Czy przez neta można sprawdzić historię dzieci? Dzisiaj zarejestrowałem się jako ja (czekam na synchro) i od razu zachciało mi się sprawdzić dziecko - niestety o ile u mnie wygenerował się plik z danymi do logowania to u dziecka lista miejsc gdzie mogę dane i hasło uzyskać, a wydaje mi się, że procedurę przeprowadzałem tak samo.
zip.nfz.gov.pl
@qmox: nie działa mi
U mnie razem 16 wizyt u stomatologa rozliczonych z NFZ mimo że wszystko prywatnie. Z tym że większość z 2009 i 2010 jutro wizyta na poczcie ( ͡º ͜ʖ͡º) Jeszcze pobyt w szpitalu z 5 dni zrobił się prawie miesiąc
@asooo: serio ? ja pierdolę, każdy to musi sprawdzić w takim razie. Już wiadomo gdzie nasze pieniądze wyjebują. Jeszcze okaże się, że miałem już 5 operacji serca i trzy wymiany płuc czy hui wi jakiejś amputacji nogi
Ostatnie 2-3 lata w Polsce i Europie moda na te debilne samochody, wielkie pick-upy. Kupić taki samochód to powiedzieć wszystkich, że jest się samolubnym leniem z kompleksami i mam nadzieje, że miasta walną im takie podatki, że im się odechce tym jeździć, bo jeden taki bebzun zajmuje miejsce 3-4 samochodów do tego nie mają żadnego praktycznego zastosowania w środowisku miejskim. Stanowią popokaż całość