Aktywne Wpisy
Pamiętam jak 5 lat temu pracowałem w biedrze i pracowała tam też pewna studentka germanistyki zaocznie co prawda, ale jednak i była wobec mnie bardzo miła wyrozumiała itd. Kiedy pewnego dnia na messengerze po dłuższej gadce zaproponowałem jej randkę w kinie na seans planety singli 2 pod koniec 2018 roku to stwierdziła, że "nie szuka nikogo i jest jej dobrze samej" ona miała ok 158 cm wzrostu, a ja 190 cm, ale
dotankowany_noca +474
Ostatnia cyfra gdy plusujesz to twoja przyszła żona.
#p0lka #heheszki #ladnapani #glupiewykopowezabawy
#p0lka #heheszki #ladnapani #glupiewykopowezabawy
#oswiadczenie #biedronka #gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Tak czy inaczej w kwestii solenia wołowiny są dwa podejścia. Jedno to solenie tuż przed obróbką lub nawet po. Drugie to na zasadzie marynowania czyli np dobę wcześniej. W przypadku pośrednim przejmujesz solidna podeszwę od buta. ( ͡° ͜ʖ
Wołowina w Polsce jest beznadziejna. Chyba, że się kupi sezonowanego steka za 40 zł.
Zreszta, kto kupuje steka w marynacie? xD sól dodana przed smażeniem czy w trakcie smażenia nie ma wpływu na twardość, sprawdź sobie.