Dzisiaj musiałem pogrzebać przy tłumiku, robiąc w kanale przyszedł do mnie kot mirabelki @ciootka na inspekcję xD Memicznego ma kota ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #motoryzacja #samochody #hondziarze #smiesznypiesek # pokaż całość
8 rano, słynna już zwężka pod Częstochową, korek jak 150. Jadę lewym pasem, włączam się na zamek naprawy i stoję dalej. Nagle dociera do mnir, że od kilku chwil nikt inny nie jechał lewym, patrzę w lusterko a tam 300m za mną jakiś debil w białym dostawczaku blokuje pas. Przez tego kreatyna zaburzona płynność ruchu na tym odcinku a spokojnie z kilkadziesiat aut by się zmieściło na tym odcinku od niego do zamknięcia pasa xD ale nie hurrr nie ma takiego wyprzedzania durrr !!! #szeryfdrogowy #bekaztransa #ruchdrogowy #samochody
źródło: IMG_20180911_075716.jpg
@dorszcz: W przyszłym roku będą przebudowywać estakadę w #czestochowa, to się dopiero będzie działo.
Dzisiaj musiałem pogrzebać przy tłumiku, robiąc w kanale przyszedł do mnie kot mirabelki @ciootka na inspekcję xD Memicznego ma kota ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #motoryzacja #samochody #hondziarze #smiesznypiesek # pokaż całość
Z racji mega doła robie #rozdajo spośród plusujacych wybiore jedna osobe poprzez #mirkorandom glosnik nowka sztuka sprawny ale szczerze gra do dupy, kupilem kiedys bedac #zagranico w sumie nie wiem po co, niemniej jednak moze logos ucieszy. Czas do polnocy, wysylka paczkomatem na moj koszt.
(。◕‿‿◕。)
#heheszki #humorobrazkowy #truestory