Co to za pomysł żeby podawać komunikaty i informacje w języku cudzoziemców. Podstawa integracji w obcym kraju to znajomość języka. W Niemczech nigdy nie spotkałem się żeby ktoś tak właził w dupę Turkom czy Polakom.
#ukraina
@east_clintwood: do 31 grudnia są dobre zniżki na węgry. Ja na 2018 kupiłem gold 3 za 1000zł. Jechałem autem i tak polecam, dojazd na tor jest dobry, parkingów jest dużo i wszystko jest fajnie zorganizowane. Busy też jeżdżą z centrum, ale nie miałem okazji skorzystać, prawie wszyscy autem dojeżdżają bo tor jest obok autostrady 30km od centrum. Noclegowo zawsze brałem airbnb. Na tor warto wpaść już w czwartek przed 16. Dojazd to minimum godzina, w dniu wyścigu bliżej dwóch. Bierz dużo wody i opalacza.
@east_clintwood: Oznaczenie miejsc. Jak bedziesz kupował bilet to masz gdzieś obok mapkę który sektor jest w jakiej części toru :)
Gold - miejsca wzdłuż prostej startowej, kryta trybuna.
Co to za pomysł żeby podawać komunikaty i informacje w języku cudzoziemców. Podstawa integracji w obcym kraju to znajomość języka. W Niemczech nigdy nie spotkałem się żeby ktoś tak właził w dupę Turkom czy Polakom.
#ukraina
No i skończyło się pracowanie z domu. Przez ponad dwa lata 80-90% pracowników pracowało prawie wyłącznie z domu.
10-20% pracowało z biura, bo tak sami chcieli – szanuje ich decyzje. Do tej pory, każdy przychodził do biura, kiedy miał taką potrzebę. Działało to naprawdę bardzo dobrze. Niestety POTĘŻNI dyrektorzy uznali, że chcą widzieć pracowników w biurze. Na nic wielomiesięczne meetingi, pokaż całość
O co może chodzić?
#gownowpis