Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Artok +12
Postanowiłem się dowiedzieć, dlaczego naczelny logolud tak bardzo nienawidzi Wiedźmina 2. Przeskipowałem przez film na szybkości 2 i tego się dowiedziałem:
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-07 234033
Pobierz

No cóż, należę do pierwszej grupy - nie jestem w stanie znieść tego zapachu. Kojarzy mi się ze starym kredensem mojej babci, w którym znaleźć można było praktycznie wszystko... Być może kwestia tego, że przysłali mi jakieś tanie podróbki - nie wiem.
Tak czy siak robię #rozdajo. Próbka Yves Saint Laurent Kouros 10 ml z Allegro. Stan taki, jak dostałem (lekkie zabrudzenie na korku). Losowanie we wtorek (16.10) o 20:00. Zielonki nie biorą udziału. Wysyłka do paczkomatu na mój koszt.
Warunek: zwycięzca opisze na mirko swoje wrażenia zapachowe :)
źródło: comment_gJiPRnO9eEofS3BlQQD3cOW7XEjLGjB9.jpg
PobierzSzkalujo króla ( ͡° ͜ʖ ͡°)!
@sowiq:
Nie xD, ten zapach taki jest. Bardzo binarny. Ja też uważam te perfumy za wstrętne, ale gusta i nosy są różne ( ͡~ ͜ʖ ͡°)