• Wykop.pl
  • Wykopalisko 381
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      TomaK_ 3 lata 8 mies. temu

+2

czy strona - www.elnino-parfum.pl jest legitna?

#perfumy

+: Delus, Cronox
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        tryvial 3 lata 8 mies. temu

0

@TomaK_: tak, to sklep e-glamour

• udostępnij
          • Link
      •  
        Szaferski 3 lata 8 mies. temu

0

www.elnino-parfum.pl

@TomaK_: legitna

• udostępnij
          • Link
      •  
        dradziak 3 lata 8 mies. temu via Android

+2

@TomaK_
        Jak najbardziej, nawet ostatnio śledztwo przeprowadziłem, w którym okazało się, że udziałowcy w e-glamour, a właściciele elnino mają oddziały na całym świecie - Czechy, Polska, Włochy, USA :D
        E-glamour należy do Polaka, przy udziale Czechów.

+: TomaK_, SpasticInk
        • udostępnij
          • Link
      •  
        w....a 3 lata 8 mies. temu

0

e-glamour

@TomaK_:
        No nie wiem. Ja bym nie kupował normalnych rzeczy w firmie zarejestrowanej w Czechach.

e-glamour

@dradziak: @tryvial:
        Skąd ta informacja?
        Sklep zarejestrowany jest na firmę ELNINO PARFUM w Czechach.
        Inny NIP (vies) niż e-glamour.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@dradziak: xDDDDD dziekuje Panie Sherlock

@tryvial: @dradziak: Bo kupuje dwa perfumy i jakos cenowo wychodzi dosc malo, w porownaniu z innymi perfumeriami. Plus ta znizka na 15 zl, to juz w ogole ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        Leniek 3 lata 8 mies. temu

+1

No nie wiem. Ja bym nie kupował normalnych rzeczy w firmie zarejestrowanej w Czechach.

@wamaga: iperfumy to skąd się wzięły na polskim rynku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: xetrov
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@wamaga
        Wystarczy KRSy poprzeglądać.
        Bo e-glamour jest zarejestrowane w Polsce, a elnino w Czechach dlatego ma czeski NIP.
        Przejrzyj sobie regulamin e-glamour i elnino, a zobaczysz, że są identyczne oprócz danych. Nawet magazyny mają w tym samym miejscu - przypadek?
        Sklepy mają pozarejestrowane w przeróżnych krajach, jak powyżej napisałem.
        Jeśli elnino i e-glamour z których korzystam ja i tysiące innych osób nie jest legitne, to nie ma legitnych perfumerii internetowych w ogóle. @TomaK_ Śmiało
        kupuj, a co chcesz kupić z ciekawości :)
        Tak, nadal jest kod dostępny od 199zł bodajże, sam z niego skorzystałem tydzień temu.

• udostępnij
          • Link
      •  

+2

@dradziak: YSL Kouros 50 ml i Muglera A*Men 30 ml (coby nie zalowac, jakby za mocne bylo dla mnie). 230 zl wyszlo z przesylka. Zamowione. Dzieki wielkie!

+: w....a, dradziak
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@TomaK_
        Pisz na tagu jak Ci król Kouros podszedł :D
        W ogóle totalne dwie skrajności kupiłeś i super :D
        Nie ma za co, niech się dobrze noszą :)

• udostępnij
          • Link
      •  
        w....a 3 lata 8 mies. temu

0

Przejrzyj sobie regulamin e-glamour i elnino, a zobaczysz, że są identyczne oprócz danych. Nawet magazyny mają w tym samym miejscu - przypadek?

@dradziak:
        To nadal nie jest dowodem że są związani w jakikolwiek sposób.
        Przykładowo jeśli ja i moja dziewczyna robilibyśmy swoje sklepy internetowe, to oboje zamieścilibyśmy takie same regulaminy (bo po co pisać dwa razy?). Mielibyśmy też ten sam adres wykonywania działalności. Nie świadczyłoby to o jakimkolwiek połączeniu między naszymi interesami.
        Nie wiemy jak są powiązane.

• udostępnij
          • Link
      •  

+2

@wamaga
        Proszę sprawdzić odpis w KRS e-glamour i wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane, potem porównać do KRS elnino i skonfrontować występowanie tych samych Panów - Ondrej Barina i Polivka Lubos.
        Nie napisałem, że na podstawie regulaminu można to sprawdzić, a jedynie jest to jeden z elementów który to w jakiś sposób potwierdza.
        Dziwnym by było, gdybyś zwroty z dwóch różnych firm, wysyłał na ten sam adres.
        No chyba, że są jednak powiązane, bo korzystają z tego samego magazynu co już zostało potwierdzone nie raz.

+: lukas9990, w....a
        • udostępnij
          • Link
      •  
        xetrov 3 lata 8 mies. temu

0

@TomaK_: zamawiałem coś tam pierwszy raz z dwa tygodnei temu, dotarło, czy jest oryginałem to nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@xetrov: ale pachnie chociaz ladnie?xd

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@dradziak: chcialem na rozne okazje. Zobaczymy, najwyzej wystawie na mirko do sprzedania hehe

• udostępnij
          • Link
      •  
        xetrov 3 lata 8 mies. temu

+1

@TomaK_: pachnie dobrze i trwałość zgodna z opisami :D

+: TomaK_
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@TomaK_
        Kourosa albo się nienawidzi, albo kocha, a Angel to klasyka i nie powinieneś z nim mieć większych problemów :D
        Ja doceniam Kourosa za specyficzną kompozycje, ale na mnie pachnie jak kibel, więc raczej go nie będę używał nigdy xD
        Już Body Kouros jest na mnie lepszy, ale to też pachnie na mnie jak apteka :D

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@dradziak: zobaczymy, zdam moje subiektywne opinie jak przyjda. :)

+: dradziak
        • udostępnij
          • Link
      •  
        x......s 3 lata 8 mies. temu

+2

@TomaK_: WYSZUKIWARKA NIE GRYZIE ! - było przez ostatnie 2 tyg. chyba z 10 takich tematów

+: ciwu, AgentGecko
        • udostępnij
          • Link
      •  

+3

@xeerxees: dobrze panie elektroda

+: BrakPomysluNaNick, felur +1 inny
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Michael_Scott 9 godz. temu

+983

odpowiedzi (12)

Szefu 3 godz. temu

+910

Ogłaszam najdroższe rozdajo w historii szacownego tagu. Monohydrant kreatyniny, dostałem na komunię ale nie jestem gotowy na taki cykl. Oczywiście nie otwarta, data ważności 2024 ( ͡º ͜ʖ͡º)
      Losowanie dziś wieczorem spośród plusujacych, zwycięzca opłaca wysyłkę czy tam generuje etykietę do paczkomatu.
      #mikrokoksy #silownia

odpowiedzi (24)

360obrot 9 godz. temu

+1631

#heheszki #humorobrazkowy

odpowiedzi (19)

• pełna lista

Wykopalisko

• Rosjanie wsadzają do szpitala psychiatrycznego krytyków wojny w Ukrainie Rosjanie wsadzają do szpitala psychiatrycznego krytyków wojny w Ukrainie 64
    • Klimat i betonoza. "Nasze miasta były budowane według zupełnie innego schematu" Klimat i betonoza. "Nasze miasta były budowane według zupełnie innego schematu" 60
    • Polowanie na Giertycha. Sąd każe ścigać prokuratorów Ziobry Polowanie na Giertycha. Sąd każe ścigać prokuratorów Ziobry 32
    • "Podłość nie ma granic". Rosjanie okaleczyli psa i zaminowali go. Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Michał Dworczyk ustalał z Przyłębską odroczenia rozpraw przed TK Michał Dworczyk ustalał z Przyłębską odroczenia rozpraw przed TK 27
    • Jaworzno. Chcieli wywieźć księdza na taczce. Interweniowała policja Jaworzno. Chcieli wywieźć księdza na taczce. Interweniowała policja 58
    • Rosja nie szczędzi Bułgarom grosza. Za propagandę płaci nawet 2 tys. euro Rosja nie szczędzi Bułgarom grosza. Za propagandę płaci nawet 2 tys. euro 46
    • Kuchnia Mazur Zachodnich - co warto spróbować i odwiedzić Kuchnia Mazur Zachodnich - co warto spróbować i odwiedzić 68
    • solidmoto.pl kolejny scam po zweryfikuj.com? solidmoto.pl kolejny scam po zweryfikuj.com? 39
    • Antyaborcjoniści zwabiali kobiety do fałszywej kliniki aborcyjnej Antyaborcjoniści zwabiali kobiety do fałszywej kliniki aborcyjnej 22

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia energetyka europa finanse geopolityka gospodarka heheszki historia inflacja kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir sport swiat ukraina usa wojna wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.