W #korpo mamy wymyśleć imię dla nowego bota fakturujacego na Niemcy ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakieś pomysły? Nie zawaham się podrzucić najbardziej porypanych pomysłów :v
TL;DR #rozdajo
pokaż spoiler Wydałem prostą gierkę na Androida/przeglądarkę organizuje #rozdajo Do wygrania:
- 2x kod na seans 2D do multikina (ważne do 31.12.2018)
- Gothic Universe Edition (kod na Steam, zestaw zawiera Gothic 1 + Gothic 2 z dodatkiem + Gothic 3)
- S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl (kod GOG)
- S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (GOG)
- Nicki 2 wylosowanych osób znajdą się ukryte w gierce
Wystarczy zostawić +, jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami, to zapraszam do dalszego czytania:
#donislawdev <--- obserwuj
Witajcie Mirki i Mirabelki, dzisiaj wydałem swoją kolejną gierkę na Androida/Przeglądarkę, jest to prosty clicker, w którym rozwijamy swój rybi biznes, kupujemy coraz to nowsze ulepszenia, szkolimy swoich pracowników, zapraszam do znaleziska:
Znalezisko
Oraz do sprawdzania gierki:
Android
Amazon Store
Zapraszam do obserwowania tagu #donislawdev co jakiś czas, będą ukazywać się pod nim kolejne podsumowania gier + kolejne projekty, oraz do:
Lista <--- Zapraszam (Wołanie do statystyk z moich gierek, premier moich gier, beta/alpha testy, bez spamu, jest to lista wołania, wystarczy się zapisać).
Facebook
Twitter
Losowanie odbędzie się jutro o 19-20 (jakoś tak, być może ciut później), każdy może brać udział (nawet zielonki), Każda osoba ma szanse na wygranie paru nagród, jeśli zaś chodzi o bilety, to jedna osoba wygrywa oba (2x kody na bilet). Zapraszam też do obserwowania mojej osoby.
Losowanie odbędzie się jeśli ten wpis będzie miał więcej niż 200 plusów
#rozdajo #gamedev #donislawdev #donislawmirkowanieclicker #android
@DonislawDev kiedyś czyli dzisiaj!
pokaż spoiler Nie odkładaj na rzeczy na później!!! ( ͡º ͜ʖ͡º)
VySWQiOjIsIndvcmtlclByb2dyZXNzIjpbMCwwLDAsMCwwLDAsMCwwXX1dfQ
@Altru:
Save do rybaka z miliardami na koncie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DonislawDev haczyk jest na Maxa A nie ma takiego opisu jak robak że już jest max. Chyba skrzynia się zbugowala bo jak klikne to cały czas info o szczurach a już wszystkie klikniete
@DonislawDev: Boże święty! Jak dostanę Gothica to przez sto dni wrzucam codziennie wrzoda na wykop!
@DonislawDev też fajnie. Ale co do gry to mocno wkurza mnie lag między klikami. W większości klikerow kazdy klik to piniondz, a czym szybciej klilasz, tym więcej bogactwa. A tu nie. Trzeba czekać aż wędkarz z parkinsonem zarzuci wędkę i dopiero piniondz - a 5 klikow jeden zbiera hajsy (chyba ze kasa leci cały czas a ten fanatyk wędkarstwa sie tym nie przejmuje i nie gibie w rytm klika)... Kurde zawsze chciałem być testerem gier ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@DonislawDev: Ja mam standardowe pytania, jaki silnik, jaki język i czy sam robiłeś grafikę?
EDIT: Ok, już widzę, że UNITY - pewnie C#? A jak z grafiką i ile czasu zajęło Ci napisanie?
@DonislawDev wiem, że to clicker ale imo jest "za prosty". Szybkość klikania powinna mieć znaczenie, ta animacja yhhh... Tekstu jest za dużo.
Mógłbyś z tego zrobić coś w stylu fishing break, to miałoby potencjał
@DonislawDev na bycie testerem to niestety nie mam czasu, ale marzyć można ;) . Co do pomysłów, to muszę odpocząć bo wpadłem tym tropem na mirkowanie i mnie oglupilo doszczętnie - tam za to system kilkania jest dobry :D
@DonislawDev: Hej, ściągnąłem aktualizacje błąd że szczurem wciąż jest ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale generalnie spoko giereczka przyjemnie się klika, tylko te szczury mnie zastopowaly
@DonislawDev: Ja w sumie gier nie potrzebuję, ale zobaczyć swój nick w grze byłoby bezcennym doświadczeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DonislawDev misja że szczurami po znalezieniu się zacina i nie można robić kolejnych zadań.
@DonislawDev gram juz pare dni w ta gre stary cos pieknego. Po pierwsze brak reklam a przynajniej tych ktore wymuszaja to zeby je ogladac bo inaczej gra toczy sie zbyt mozolnie. Tutaj tego nie ma. dawno nie gralem w taka dobra gre, i te ciakawe porady napisy dialogi naprawde szacun!
W #korpo mamy wymyśleć imię dla nowego bota fakturujacego na Niemcy ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakieś pomysły? Nie zawaham się podrzucić najbardziej porypanych pomysłów :v
#gimbynieznajo #rozdajo
#nostalgia
Z racji, że posiadam 2 Nokie 6310i. Postanowiłem zrobić pierwsze rozdajo żebyście mieli okazję sobie pyknąć jeszcze raz w starego Snake. Losowanko jutro o 20. Telefon w pełni sprawny. Można w sumie używać.