O tym właśnie mówię
@tHoePs: poczekaj do piątku albo najlepiej do poniedziałku. Rodzenie w długie łikendy jest słabe/
@tHoePs: wszyscy co mogli pobrali urlopy, lekarzy, pielęgniarek jak na lekarstwo. Jak nie będzie potrzeba to będą trzymać i męczyć.
sypnijcie plusami może maluch zechce wyjść na świat trochę wcześniej.
@tHoePs: a nie lepiej: szybki spacer, mycie okien, mycie podłogi, ewentualnie seks?
spowrotem
@Jerry_the_Coin: widzę, że zarówno na biologii jak i na polskim nie uważałeś :)
#grammarnazi
@jilted sugerowanie że nie, przecież wszyscy wiemy, że licki na fejsie leczą raka i budują studnie murzynom. To co, kobiecie w ciąży nie pomogą? No wiesz co ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak będzie dużo plusów to zastanowie się nad streamem z porodu xd
@tHoePs: Tak się rodzą pato-stremarzy ?
@faramka: na Polskim tak a czy na biologi też to nie wiem bo porostu to pojęcie znam tylko z słyszenia ale chwila! Z moimi lukami ortograficznmi się szybciutko zorientowałem i poprawiłem więc proszę tutaj bez tagu #grammarnazi
@tHoePs niech Twoj chlop zacznie od jutra "wywolywac", ucieszy sie po okresie posuchy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tHoePs: ja od soboty dopiero, a mały tak dokazuje, ze mam dość i trochę. Co chwila skurcze przepowiadające, możliwe ze się coś wcześniej wyzbierać na świat
@tHoePs polecam ostry seks z orgazmem.
Skurcze od orgazmu są podobne do porodowych, ja mojej tak przyspieszylem poród :)
@tHoePs Ja jestem w 8mym miesiącu i już jestem tym zmęczona. Czuje się jakbym była w ciazy od 1823 roku:D
Więc doskonale rozumiem ten stan:D
@tHoePs: Nie pytaj
Weź się przytuj
pokaż spoiler do dziecka jak już urodzisz. Powodzonka, oby nic nie porozrywało (✌ ゚ ∀ ゚)☞
szczerze to nie chce mi się dźwigać już tego brzuch
@tHoePs: szukałem w tagach #rozdajo XD
@tHoePs: no to pozdro, jak się zacznie druga faza porodu to będziesz miała w dupie streamy i byle tylko się skończyło :P chyba, ze to niepierwsza ciąża. Chyba, że bierzesz znieczulenie wew. oponowe.
@tHoePs jak masz piłkę do fitnesu to skacz na niej. Ale porządnie to może wywołać skurcze. Info od położnej. Mi nic nie pomogło syna przenosiłam 12 dni, córę 10. Trzymaj się.
Wracam do domu, a tu... brama otwarta na oścież. Dziwna sprawa, parę dni temu zepsuł mi się napęd i można powiedzieć, że teraz chodzi luzem (wystarczy popchnąć, żeby otworzyć/zamknąć)
Nie wydaje mi się, żeby została otwarta przez wiatr. Jutro wezmę nagranie z monitoringu od sąsiada i zobaczymy co było powodem. Zainteresowanych jutro zawołam.
#csiwykop #zagadka