jak to jest że grube laski są wiecznie na diecie a nie chudną?
#heheszki #bekazgrubasow
Większość z Was którzy korzystają z #kindle już pewnie wie o promocji na #ebooki w związku z #7latebookpoint.
TL;DR: do niedzieli ok. 14 tys. ebooków i ponad 1 tys. audiobooków z rabatami do 93%.
Ponieważ nie lubię przeglądać mega list excelowych przygotowanych w innych serwisach, wykonałem najszybszą wyszukiwarkę w kraju do przeglądania książek w tej promocji :)
Miłego szukania!
http://NotatnikProgramisty.pl/files/helion/promocje/11_2018/panel
[Aktualizacja z 4 rano]: dodałem filtry na: format, cenę, rok wydania, wydawnictwo.
Mój blog jest w tematyce programistycznej i głównie takie książki polecam, a tych w kategorii "informatyka" jest ponad 1700. Z nowości wydanych w tym roku jest np. najnowsza książka Uncle Boba (autora "Czystego kodu"): "Czysta architektura. Struktura i design oprogramowania. Przewodnik dla profesjonalistów".
Dlatego zainteresuje to też tych z Was, którzy śledzą: #java #programowanie #informatyka #php #javascript #html #css #python
#angular #react #spring #ebook #ksiazki #mirkopromocje #promocje #czytajzwykopem
jak to jest że grube laski są wiecznie na diecie a nie chudną?
#heheszki #bekazgrubasow
Atletico to na ten moment prawdopodobnie najbardziej kompletny zespół w tej edycji Ligi Mistrzów. Chociaż bardzo przeciętny Juventus może nieco zniekształcać ten obraz.
Tak czy siak nie ma opcji żeby Juventus awansował, jeśli tak się stanie to wyślę jednej osobie plusującej ten wpis coś naprawdę zajebistego, także warto plusować #rozdajo
plusy pokaż całość