Wpis z mikrobloga

@Epos_o_Laskotkameszu: "Mięso" w kebabie to nie jest jednorodne mięso typu baranina/wołowina itp. tylko mieszanina w której jest #!$%@? tłuszcz różnego pochodzenia oraz wszelkiego rodzaju polepszacze, utrwalacze i wzmacniacze smaku, sól itp.
: "Mięso" w kebabie to nie jest jednorodne mięso typu baranina/wołowina itp. tylko mieszanina w której jest #!$%@? tłuszcz różnego pochodzenia oraz wszelkiego rodzaju polepszacze, utrwalacze i wzmacniacze smaku, sól itp.


@chwed: co za #!$%@?. Sobie sprawdź skład, np. kiełbasy z marketu. Też masz wzmacniacze i sól. Jak się zgadzają makrosy, to kebab może być normalną przegrychą.
@Epos_o_Laskotkameszu tu nie chodzi o to ze kebab jest zly tylko o to ze są lepsze wybory dietetyczne. Kebab to odpady mięsne z dużą zawartością tłuszczu. Bulka to maka pszenna z chemią aby byla świeża tygodniami. Sosy to #!$%@? jakies gowno kupowane na worki. Warzywa? Surowa kapusta i ogorek...