• Wykop.pl
  • Wykopalisko 423
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Sertralina 2 mies. temu via Android

+24

Kurwa, wiecie co?
      Miałam już się powstrzymać i tego nie pisać, ale nie, jednak nie mogę.

Jak to z Wami (adresatów określa dalsza część) do cholery jest? Po co wrzucacie pierdyliard postów dziennie, w których chełpicie się swoim ćpaniem w mniej więcej taki sposób:
      -,,Kodeina wleciała, ajajajajaj, ale fajnie”,
      -,,Mmmm, Xanax leci”,
      -,,Kocham opio, są takie milusie ( ͡° ͜ʖ ͡°)”,
      -Itp.,
      a potem jesteście wpierdoleni po uszy, nie wiedząc nawet kiedy. A takimi dennymi wpisami promujecie narkomanię i zachęcacie innych do pchania się w uzależnienie.

Weźcie przykład z ludzi z tego tagu, którzy dzielą się rzetelną wiedzą, ciekawostkami, redukcją szkód i wspierają się nawzajem w wychodzeniu z nałogu, a nie takiego sracza tu robicie, no przepraszam.

P.S: Jeśli macie problem z narko, to możecie zwrócić się o pomoc, chociażby nawet do mnie, spróbuję poradzić, ale musicie tego sami chcieć.
      ~Opiowrak w 10+ -miesięcznej abstynencji.

#narkotykizawszespoko #opiowraki #bojowkamlotkaciesielskiego #narkotyki #bojowkamedycznejheroiny itp.

+: zajebotka, qwertty321 +22 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        zajebotka 2 mies. temu via Android

+3

@Sertralina tutaj chodzi o atencje a nie o same ćpanie xD

+: Sertralina, Warzywo +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@zajebotka Niestety.

• udostępnij
          • Link
      •  
        zajebotka 2 mies. temu via Android

0

@Sertralina nie mi to oceniac ale stawiam że 50 procent albo nawet więcej tych wpisów nie jest prawdą. Chłopaki obrali drogę poprzez shitposty aby było trochę zainteresowania nimi. Takie podludzie bym w sumie mógł deptac jak widzę że chwalą się prowadzeniem samochodu po jakichś specyfikach czy innymi głupotami.

• udostępnij
          • Link
      •  
        qwertty321 2 mies. temu via Android

+2

@Sertralina kiedyś zrozumieją

pokaż spoiler chociaż sam tak robię czasem xD

+: Sertralina, kaszlakmain
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@qwertty321 Ale nie spamisz tym 24/7. ;) Grunt to umiar…

+: qwertty321
        • udostępnij
          • Link
      •  
        GothBoyy666 2 mies. temu

0

@Sertralina: Ha, ja zawsze tak pisze jak koda wchodzi/schodzi i nie jestem wjebany, a cpam od roku na sportowo :D. Nie robie tego dla atencji, nudzi mi sie poprostu, nie jestem zaawansowanym cpunem ale lubie opio i benzo, metkat spoko ale za bardzo prospoleczny i szkodliwy jak dla mnie

• udostępnij
          • Link
      •  

+5

@Sertralina pod tym tagiem znajdują się ludzie którzy mają noddy po kodeinie nie bierz go w pełni na poważnie

+: WujaTHC, harpiowata +3 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@GothBoyy666 Nie wydaje mi się, że na sportowo… Nie uważam Cię za atencjusza. Sądzę po prostu, że podobnie jak sporo innych osób stąd nie zdajesz (albo nie chcesz zdawać) sobie sprawy ze swojego uzależnienia. Wtedy bardzo ciężko cokolwiek zdziałać…

+: Pevoccer
        • udostępnij
          • Link
      •  
        kissandfly 2 mies. temu via Android

+1

@Sertralina bez przesady - kodeina to nie heroina

+: TheOneAndOnlyacidjimbo
        • udostępnij
          • Link
      •  

+5

@qwertty321 Noddy po kodeinie zależą od dawki, częstsze są u:
        -ultrametabolizerów (wtedy potrafią być nawet bardzo silne),
        -osób wychudzonych,
        -osób z niską tolerancją na opio,
        -przy pierwszych zażyciach.

+: qwertty321, GothBoyy666 +3 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        GothBoyy666 2 mies. temu

0

@Sertralina: Może, ale serio nie jestem wjebany w kode i przynajmniej to nie jest cpunskie pierdolenie w stylu "pale bo lubie". Moj najdluzszy ciag to 4 dni na kodzie :D. Moze w benzo bylem wjebany, to przyznaje.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@kissandfly A byłeś uzależniony od kodeiny? To nie przesada. Mówisz o bardzo silnie uzależniającym fizycznie i psychicznie opioidzie.

• udostępnij
          • Link
      •  
        GothBoyy666 2 mies. temu

+1

@qwertty321: Czemu?? Ja po kodzie za pierwszymi razami mialem noddy. Znaczy chyba, przysypianie na 20-30 minut i do tego ugrzanie. Poza tym nie przesadzajmy, osoby ktore mocno metabolizuja kodeine do morfiny mogą ugrzac sie po 80mg [skrajne przypadki, ale są] A normalne osoby [nie grube] po 500 kody napewno będa noddowac, to odpowiednik OKOLO 45mg morfiny

• udostępnij
          • Link
      •  
        GothBoyy666 2 mies. temu

+1

@Sertralina: Haha napisaliśmy prawie to samo :D

+: Sertralina
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@GothBoyy666 Skrajni ultrametabolizerzy niekiedy nawet dostają depresji oddechowej po 30 mg. Bardzo rzadkie, ale jednak możliwe.

+: GothBoyy666
        • udostępnij
          • Link
      •  
        GothBoyy666 2 mies. temu

0

@Sertralina: Oj, moje marzenie. Ugrzac sie 4 razy jedną paczką thiocodinu :D

• udostępnij
          • Link
      •  

+2

@GothBoyy666 bo koda to gówno jak każde opio
        raz miałem noddy po tym ale nie nazwałbym tego tak, no niby podpada pod "definicje" ale takie noddy to nie noddy, nigdy helu nie zajebałem ale podejrzewam że gdybym zajebał to w życiu bym nie nazwał tych noddów po kodeinie noddami xD

+: Sertralina, Pevoccer
        • udostępnij
          • Link
      •  
        GothBoyy666 2 mies. temu

+1

@qwertty321: Nie wiem, mozliwe ale moje "noddy" byly calkiem przyjemne [ale potem juz nie, bol glowy i w ogóle]

• udostępnij
          • Link
      •  
        j.......y 2 mies. temu

+2

@Sertralina: Trudno się nie zgodzić. Chociaż sam tak nieraz robię xD
        Jak coś tam robię lubię szitpościć.
        Miłe złego początki i nigdy to się dobrze nie kończy. A ktoś może brać pod uwagę z tych wpisów tylko te "miłe początki"...

+: Sertralina, Pevoccer
        • udostępnij
          • Link
      •  
        kissandfly 2 mies. temu via Android

0

@Sertralina wrażliwość receptorów na opioidy spada tak szybko, że aż trudno jest mi uwierzyć, że uzależniają... no ale praktyka niestety pokazuje co innego.

no chyba nie. potencjał uzależniający zależy od właściwości danej substancji. kodeina ma łagodniejszą charakterystykę niż heroina. to nie dawka odpowiada za sposób działania substancji chemicznych na organizm człowieka (。◕‿‿◕。)
        ale rozumiem, że takie pojęcia jak farmakokinetyka i farmakodynamika są ci obce ʕ•ᴥ•ʔ

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@kissandfly Akurat jakieś tam pojęcie, będąc na farmacji muszę mieć. Tolerancja to też objaw uzależnienia właśnie. Ale dawka odpowiada za SIŁĘ działania. Sposób działania OPIOIDÓW (w tym zarówno kodeiny, jak i heroiny) jest bardzo zbliżony. O receptorach mi słyszał?

• udostępnij
          • Link
      •  
        Conscribo 2 mies. temu

0

Weźcie przykład z ludzi z tego tagu, którzy dzielą się rzetelną wiedzą, ciekawostkami, redukcją szkód i wspierają się nawzajem w wychodzeniu z nałogu

@Sertralina: Ach, już myślałem że będzie coś o mnie a tu klops. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
        @ciulus patrz i słuchaj!

• udostępnij
          • Link
      •  
        pululu 2 mies. temu

0

@Sertralina: jesli kogos zachęca wpis na wykopie "mm xanax ale zajebisty mm" to chyba tylko i wylacznie jego wina i tzw selekcja naturalna

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

rafxyz44 11 godz. temu

+419

#mecz

odpowiedzi (18)

WhiteRaven12 11 godz. temu

+719

Boniek szaleje na twitterze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
      #mecz

odpowiedzi (9)

NowyJa 11 godz. temu

+332

Ale Curtone musi być obsrany, miał być legendą klubu, nowym Inzagim, a tu przychodzi chłopak z ekstraklapy, robi PIF PAF i sadza go na ławkę
      #mecz

odpowiedzi (10)

• pełna lista

Wykopalisko

• Pięciu Żydów, którzy dorobili się na II wojnie światowej Pięciu Żydów, którzy dorobili się na II wojnie światowej 114
    • „Gdyby nie Niemcy, Holokaust na polskiej ziemi nigdy nie miałby miejsca” „Gdyby nie Niemcy, Holokaust na polskiej ziemi nigdy nie miałby miejsca” 87
    • Złamany kręgosłup i krwiaki. Skatowany pies nie żyje Złamany kręgosłup i krwiaki. Skatowany pies nie żyje 108
    • 15-latek od dziecka karmiony tylko owocami i warzywami 15-latek od dziecka karmiony tylko owocami i warzywami 77
    • Tak ratowali, że będą wygaszać. Państwowa stocznia musi zamknąć produkcję Tak ratowali, że będą wygaszać. Państwowa stocznia musi zamknąć produkcję 88
    • Ratowali Żydów. O akcji polskich dyplomatów napisała żydowska agencja Ratowali Żydów. O akcji polskich dyplomatów napisała żydowska agencja 98
    • OpenAI nie upubliczni nowego odkrycia. Jest zbyt niebezpieczne OpenAI nie upubliczni nowego odkrycia. Jest zbyt niebezpieczne 70
    • Zarekwirowali 83 hulajnogi. Właściciel nie może ich odebrać. Zarekwirowali 83 hulajnogi. Właściciel nie może ich odebrać. 85
    • Francja. Żołnierzom zabroniono interweniować. Terroryści zamordowali 90 osób Francja. Żołnierzom zabroniono interweniować. Terroryści zamordowali 90 osób 34
    • Psia mama woła o pomoc... Psia mama woła o pomoc... 71

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy afera ciekawostki ciekawostkihistoryczne ekonomia europa gospodarka heheszki historia kultura motoryzacja muzyka neuropa niemcy pilkanozna policja polityka polska prawo religia samochody sport swiat usa wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.