Ale nostalgłem, kto pamięta co to jest?
#gimbynieznajo #heheszki
Ktoś wysłał do mojej matki list że jestem ćpunem narkomanem że jestem na wykopie i tylko ćpam cały czas bez przerwy i że na odwyk muszę iść... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I powiedzieli że do szpitala jadę kurwa się leczyć... Pomóżcie co robić
A wczoraj pisała do mnie administratorka wykopu że na policję mnie zgłosiła i że zagrażam są snu sobie.
@Conscribo @qwertty321 @shoterxD @gadpustynny @GothBoyy666 @Sertralina
I to nie żart ktoś serio chce żebym poszedł się leczyć i nie wiem kto...
#narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko #narkotyki #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #bojowkamedycznegoklefedronu #policja #monar #szpitalpsychiatryczny #psychiatria #leki #pomocy #narkomania nie wiem kogo wołać zaryzykuję nawet #danielmagical #patostreamy
@ciulus: Trzeba było nie podawać swoich danych prywatnych do neta...
Jak matka zareagowała? Wcześniej wiedziala, ze cpasz? Ile masz lat wgl?
Ja bym tak nie chcial, żeby ktoś na siłę mi się wpierdalał do życia prywatnego.
@ciulus: dlaczego cpasz tak wgl? Chcesz się odurzyc po prostu, czy masz problemy?
Ogarnij się pls
@ciulus: Masz nauczkę, że przynajmniej swoich zdjęć się nie wrzuca tutaj jak udzielasz się na tagu #narkotykizawszespoko. Kiedyś matka i tak by się dowiedziała, moja też już wie od dawna ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ciulus: swoje w zyciu przezylem i powiem ci jedno zjebales po calosci tym ze brandzlujesz sie na wykopie jaki to z ciebie wielki cpaka nie jest. Takie rzeczy zawsze zle sie koncza. Swoja droga tak sie ludziom chwaliles no to masz teraz juz wszyscy wiedza i przekonasz sie jak fajne jest zycie cpuna. Gratulacje za minusowe IQ. Kinderćpak z brakiem atencji. Jeszcze jakbys na hyperreal siedzial i uzywal jakiegos vpn i tora to spoko pisz se co chcesz ale kurw na wykopie. Nawet mi cie nie zal ^.^
@Banderino: Wystarczylo by nawet, jakby nie podawal swoich danych i nie pokazywal calej mordy
@ciulus: to się dziwisz? Idz na odwyk i tyle, wiem co mówię. Ja nie poszedłem tylko rzuciłem z dnia na dzień twarde dragi, zamiast po trochu i poebało się w głowie..
@ciulus: Ja jebę, ale ty jesteś denerwujący. Takie jebane autystyczne dziecko szukające atencji. Z tobą jest coś nie tak, ćpasz tabletki na kaszel wybierane z śmietników i zamiast się tego wstydzić to się tym chwalisz, mamy cię poklepać po plecach i powiedzieć "ale ty kozak jesteś, szanuję cię, że dasz radę tyle ćpać"? Sam na siłę robisz z siebie narkomana, a teraz płaczesz, że ludzie cię za takiego mają. Obserwując tag stwierdzam, że to kolejna zarzutka dla atencji.
@ciulus nie wiem czego się spodziewałeś, nie Tobie mówiłem jakis czas temu że trzeba iść do psychiatry i on ogarnie bezpieczne leczenie choćby antydepresantami?
Nie docierało to teraz dotrze i to dość boleśnie ale może czegoś się nauczysz ))¯_(ツ)_/¯
Mogłeś chociaż próbować pozostać w miarę anonimowy a nie kolejne publiczne pokażmorde i nie wiem jak do tego doszło ale sam mówiłeś że pół wykopu ma twojego fejsa, no to sam sobie jesteś winien
A ostatnio to już sam siebie w tych zarzutkach przerastałeś, to było bardziej żenujące niż śmieszne i nadal robiłeś z siebie pajaca ku uciesze wykopków
młody jesteś masz jeszcze czas się ogarnąć i poprawić wszystko w życiu, za jakiś czas poczujesz żenadę jak zobaczysz te swoje wpisy sprzed lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
było słuchać rad ćpunów spod tagu i przestać ale zawsze tak to jest że sam się musisz na tym przejechać i tak było też ze mną, o ile to Ci wystarczy bo jak znowu zaczniesz ćpać to życie kopnie Cię w dupę kilka razy mocniej i jeśi przeżyjesz to pewnych rzeczy nie naprawisz i do końca życia będziesz żałował, zapamiętaj sobie te słowa
@Sertralina szkoda że @ciezka_rozkmina tego cyrku nie widzi albo i lepiej bo niekoniecznie na jego nerwy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ciulus: Bartuś, ale pomyśl, jesteś jeszcze młody może wyjdzie Ci to na dobre
Ale nostalgłem, kto pamięta co to jest?
#gimbynieznajo #heheszki
Jako że wyjeżdżam z Polski i do pracy dostane służbowego Maca a nie zamierzam wracać... no i troche też dlatego że jestem na wykopie już prawie 12 lat to postanowiłem zrobic prawilne #rozdajo
Nigdy mi się nie udało nic wygrać w rozdajo ale do rzeczy...
HUAWEJ MATE BOOK D i5
8GB RAM
SSD256GB z Win 10
HD 1Tera
Ekran matowy bez pokaż całość
Kupikem najwiekszego kebaba jakiego sie da, zeby sie pocieszyc w tym smutnym jak pizda swiecie. Kurwa na tego dajcie 600
#przegryw #spierdoleniewgkiepskich #kebab