• Wykop.pl
  • Wykopalisko 626
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      PiccoloColo 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+17

Dziękuję Pan #inpost za paczkę w sylwestra, :3

Co prawda z @MaupoIina nie działamy w ramach #wykopaka, ale tak zbiegło się z czasem, że mogę z przymrużeniem oka tak to potraktować. :3

Naprawdę nie pamiętam kiedy ostatnio otwierałem prezent, a dodam tylko, że urodziłem się w Boże Narodzenie. Wiem tylko tyle, że mogłem poczuć ekscytację podczas unboxingu tak jak za dawnych lat! To już było cudne przeżycie samo w sobie.

Kolejnym doznaniem, tym razem dla oczu było już ogarnięcie tego co jest w paczce! Było na co popatrzeć, aż nieśmiało acz szczerze się uśmiechnąłem, co dla mnie jest wyczynem.
      W paczce znajdowały się absolutnie fantastyczne piwa! Sami spójrzcie! Z tego co się orientuję to dostępność do takich rzeczy, gdzie komuś się nie chce szukać w internetach nie jest łatwa. Postarane było, o czym może świadczyć cena na Baltojo Tilto(wiem, jestem łochudra) . ;p
      W paczce są też słodycze w tym ulubione hity, ale mam jedno w myśli. :D

Także szykuje się udany sylwester, bo jest picie i przekąski. Na pewno coś zostanie na jutrzejszy #topwszechczasow :)

PS @MaupoIina zawsze mówisz, że ja olkoholik, a sama mi olkohol wysyłasz!
      Dziękuję jeszcze raz za spaniałom paszkę bożq.
      Pierwsze co pomysłem, gdy zobaczyłem zawartość to o cholllera o cholllera

PS.2(tak wiem amp i niente)
      Każdemu życzę takich znajomych, to chyba najlepsza rzecz, jaka może wiązać się z założeniem konta na tym portalu.
      Listów brak, bo z Maupiszonem znamy się dość dobrze, więc szkoda zachodu, tym bardziej, że wówczas byłbym prawdopodobnie nazwany alfabetą!

Szczęśliwego Nowego roku ogółem!!!

#piwo #chwalesie #czujedobrzeczlowiek

źródło: IMG_20181231_134100910.jpg

+: sierzart, amp +15 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  

0

Co za ulga kiedy wpis się wysłał xD

• udostępnij
          • Link
      •  
        amp 1 mies. temu

+1

@PiccoloColo: a ja dalej czekam na paszke z noregii

+: PiccoloColo
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@amp: Ooo to meksikano ukradł, jeszcze musi mi oddać 1620

+: amp
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

Ja chciałem powiedzieć na ten temat, że to bardzo okuratna Małpa. xD

+: MaupoIina
        • udostępnij
          • Link
      •  
        AgentGRU 1 mies. temu

+1

@PiccoloColo: sam olkohol

+: PiccoloColo
        • udostępnij
          • Link
      •  
        MaupoIina 1 mies. temu via Android

+3

@PiccoloColo ogółem proszę to dokladnie stestować łochudro! :)

+: PiccoloColo, Never00Mind +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        PiccoloColo 1 mies. temu

+3

@MaupoIina: Zaraz sobie jedno wypiję! Chyba po kolejnym urlopie skończę, bo do takich spaniałych piw potrzeba czystego umysłu. Butelki zatrzymam na pamiątkę. ;p

+: MaupoIina, Never00Mind +1 inny
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

maakumba 8 godz. temu

+1082

Upadłem i być może już nie wstanę. Antyszczepionkowcy w formie. Tym razem szczepione dzieci są największym zagrożeniem i powinny być trzymane w domu.

odpowiedzi (43)

Szpeju 11 godz. temu

+745

Pluśnij sobie ten wpis żeby mieć dobry tydzień, elo

odpowiedzi (13)

postrachNocnegoSzczura 9 godz. temu

+504

#heheszki #humorobrazkowy

odpowiedzi (18)

• pełna lista

Wykopalisko

• Lekcja historii na dziś: Jüdischer Ordnungsdienst, policja żydowska Lekcja historii na dziś: Jüdischer Ordnungsdienst, policja żydowska 88
    • Katowice: 18-latek ukradł luksusowy samochód, zabijając właściciela Katowice: 18-latek ukradł luksusowy samochód, zabijając właściciela 173
    • Ukończony tekst ACTA2 zawiera filtrowanie treści i podatek od linków Ukończony tekst ACTA2 zawiera filtrowanie treści i podatek od linków 61
    • Ekolodzy skarżą do Komisji Europejskiej przekop Mierzei Wiślanej Ekolodzy skarżą do Komisji Europejskiej przekop Mierzei Wiślanej 40
    • Zbiorowa katastrofa w Daytona 500 Zbiorowa katastrofa w Daytona 500 42
    • Spadające libido. Matki-Polki wolą spać obok dziecka niż z mężem. Spadające libido. Matki-Polki wolą spać obok dziecka niż z mężem. 79
    • Lekkoatletka Sofia Ennaoui w kampanii „Zostań żołnierzem Rzeczpospolitej” Lekkoatletka Sofia Ennaoui w kampanii „Zostań żołnierzem Rzeczpospolitej” 43
    • Miał być nowy prom, jest kawałek blachy. I stępka pod nieistniejącą jednostkę. Miał być nowy prom, jest kawałek blachy. I stępka pod nieistniejącą jednostkę. 44
    • Oświadczenie firmy Drutex. Winowajcą córka właściciela wraz z jej mężem. Oświadczenie firmy Drutex. Winowajcą córka właściciela wraz z jej mężem. 12
    • NFZ ma rekordowe pieniądze. Ale na pacjentów przecież nie pójdzie.. NFZ ma rekordowe pieniądze. Ale na pacjentów przecież nie pójdzie.. 38

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy afera ciekawostki ciekawostkihistoryczne ekonomia europa gospodarka heheszki historia kultura motoryzacja muzyka neuropa niemcy pieniadze policja polityka polska prawo religia samochody sport swiat usa wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.