w ogole to patrzcie jaki kozacki byl pierwotny design voldemorta
#harrypotter
#wspolokator
Siema.
Co zrobić jeżeli współlokator się kapie I nie chce wpuścić mnie do środka.... szantaz nie pomaga A on się kapie godzinami kuwa ułom
Co zrobić!!??
Ps. Chce wejść bo chce mi się srac i to w chu
Ale jak tyle siedzi pod prysznicem, to ma szyby zaparowane tak, że nie zauwazyłby przejazdu niemieckiej dywizji pancernej, a co dopiero Ciebie na dwójce.
@SantaWfujke wsadzaj kindybala losowo w każdą dziurę wentylacyjna i powiedz żeby zagrał w uderz kindybała. Jak już wyjdzie z wanny spusc się na podłogę, przy łudzie szczęścia poslizgnie się na spermie. Wtedy masz chwilę alby użyć noża kuchennego (takiego do smarowania masłem) żeby otworzyć drzwi (ta srubka pod klamką na wciecie) wskakujesz do kibla, lejesz do wanny na jego oczasz i przybijasz ze sobą piątkę w lustrze. Wszystkiego trzeba was uczyc
w ogole to patrzcie jaki kozacki byl pierwotny design voldemorta
#harrypotter
Jeśli nikt nigdy nie zrobił Ci krzywdy i jesteś za to wdzięczny policji, która bohatersko ryzykuje dla nas każdego dnia swoje życie - plusujesz. #policja #takaprawda #bekazlewactwa
Przypominam: każdy pamięta oczy Lilly (matki Harrego), bo ta wszystkim w Hogwardzie pucowała różdżki
#harrypotter