XDDDDD
#pilkanozna #bekazprawakow #bekaznarodowcow
Pracka w sobote to jest to! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pracbaza #leroymerlin #lerua #zieloneobi
źródło: 1547281129310.JPG
@KOSA1337: a to szanuje. Generalnie jak szef Ciebie by tak gonił to też nie dobrze ale kurdebele tyle tu potem wysrywów, że pracy nie ma.
@KOSA1337: ja to zawsze ciekawy bylem czy wysylaja was na jakies kursy zebyscie mieli jakas wiedze kiedy doradzacie klientom czy to dobre sciemy :D
@KOSA1337: pytanie prosto z mostu, jak duże miasto, ile tam pracujesz i ile zarabiasz?
Ile ten który pracuje 14 lat zarabia?
@KOSA1337: dobra dobra tu i tu, przyjdzie cwaniaczek z 12, wpierdol swojego crossa a potem nie ma komu uzupełniać :p
@KOSA1337: ja robiłem 5 lat i postanowiłem zmienić branżę z obsługi klienta na produkcję i to jedna z najlepszych decyzji jakie mogłem podjąć :)
ja uczylem sie fachu u kolegow, ktorzy mnie przygarneli pod skrzydla. Jeden to pracuje tu 14
@KOSA1337
O kurwa 14 lat jako sklepowy...ambitny typ widac
@Uhkyr: ta... pracowałem w budowlanym to chłopu 'zastrzały' doradzałem na podstawie tego co znalazłem w google w 30sekund,
@borjaki: wiesz... z pensja nie ma problemow, premie sa, rozne dodatki, atmosfera czesto tez fajna. Nie wszedzie tak jest...
wiesz... z pensja nie ma problemow, premie sa, rozne dodatki, atmosfera czesto tez fajna. Nie wszedzie tak jest...
@kolezka1 nie no spoko ale jakos by mnie te argumenty nie przekonaly by 14 lat pracowac na sklepie. A co masz na mysli piszac "z pensja nie ma problemow" ? Bo jesli dobrze rozumiem to atutem pracy w Leroy ma byc to ze wyplacala pensje za prace na czas?
@borjaki: no pensja zawsze na czas - to tez atut, jak slysze jak pracodawcy na rynku kombinuja. 14 lat mozesz pracowac, ale w miedzy czasie mozesz awansowac, zmieniac dzialy, itp
@kolezka1 pensja na czas to psi obowiązek i nie można tego w żadnym wypadku traktować jako jakiś benefit.
Wiem ze w Leroy to nie tylko praca w sklepie bo w Warszawie maja tez biura gdzie mozna byc Category Managerem czy Product Managerem, jest tez tam dzial IT, ale mi chodzilo o konkretny przypadek pracy na hali sklepowej przez tak dlugi okrez czasu. Uwazam, ze to nie jest miejsce na 14 lat.
@turemka: Ja robiłem rok i postanowiłem zmienić branżę na budżetówkę - to jest dopiero coś! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam wszystkich z LM - 'emeryt' z działu 02 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XDDDDD
#pilkanozna #bekazprawakow #bekaznarodowcow
Mirki chciałbym się przebranżowić i zacząć robotę u wujka w Niemczech przez kładzeniu gładzi/klejów.
Pytanie do was czy w miarę mi to wychodzi? Ile można wołać na start?
(Zdjęcie do oceny umiejętności)
#pracbaza #heheszki #pytanie #budownictwo