@Crocke82 nic takiego nie napisałam, napisałam że nie jestem zwolenniczką tego programu, pytam dlaczego odebranie go akurat bezrobotnym jest dobrym ruchem.
@MajaGraja: musialbys wykreslic z konstytucji jakies zapisy, zeby panstwo nie mialo obowiazku dbania o obywateli. Zal ci kasy, ale myslisz ze jakby zlikwidowano opiekę spoleczna i zasilki to nagle by się poprawilo? Szczerze watpię. Wspieranie rodziny poprzez celowe dzialania, jak chocby oplacane z budzetu obiady w szlokach sa skuteczniejsze niz rozdawnictwo kasy. Ponadto ludzie ktorzy funkcjonują w patologicznym otoczeniu, dostosowuja sie do niego. Nie robiac nic z pokolenia na pokolenie
@gansevudei: ale to tez lewacki pogląd. wszyscy chca miec rowno .ja tam jestem nauczony że bede mial to o co sie postaram . ja tam osobiście mam w dupie osoby ktore tylko niszcza i nic wiecej. znam patologie, wiem jak sie zachowuje i jakos mi ich nie szkoda.
@Crocke82 ale po co mi piszesz te pierdoły, skoro nienjapidalam nic takiego. nie jestem za rozdawnictwem niczego i nienawidzę PiSu jednak bezrobotni, samotni rodzice to jedyny rozsądny beneficjent tego programu według mnie i nie rozumiem czemu to oni mają go utracić.
@gansevudei rozdawnictwo nigdy nie prowadzi do niczego dobrego, można to udowodnić na ogromnych ilościach danych statystycznych ale chyba wystarczyłoby po prostu trochę pomyśleć co typowa patola zrobi z 500 zł które dostaje tylko dlatego, że seba kiedyś nie miał na gumke xd
@Sevoy bardzo płytkie jest to co piszesz, zresztą seba już dawno nie pamięta o tej wpadce i żyje swoim życiem Zakaz aborcji to dyskryminacja najbiedniejszych, tak samo jak odebranie socjalu właśnie tym, którzy go potrzebują. Bez odbioru w sumje
Komentarz usunięty przez moderatora
głównie bezrobotne są samotne matki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zakaz aborcji to dyskryminacja najbiedniejszych, tak samo jak odebranie socjalu właśnie tym, którzy go potrzebują. Bez odbioru w sumje