Daj plusa jak twierdzisz że opierdalanie w pracy bardziej męczy jak zwykła produktywna praca czy nawet bardziej jak fizyczna ciężka praca.
#pracbaza #heheszki #humor #takaprawda #oswiadczenie #glupiewykopowezabawy
Kolejne urojenia nczasu xD Osoba lubiąca bawić się w drag/występy = zboczeniec, używanie słownictwa jak 'zmiennopłciowiec', 'transwetyta'. Zwyczajna obrzydliwa nienawiść i obrażanie dziecka przez środowiska konserw -> https://www.wykop.pl/link/4745707
#tysiacurojenniezaleznychmediow #neuropa #lgbt #nienawisc #homofobia #bekazprawakow
@artpop: Wszystkie nasze próby edukowania społeczeństwa, podejmowania dyskusji i udowadniania, że osoby LGBT są normalne i chcą żyć normalnie idą jak krew w piach właśnie przez tę spierdoloną grupę, która robi z 10-latków drag queen.
Po co my się w ogóle staramy? Czy ludzie kreujący te drag queen nie wiedzą, jak bardzo szkodzą?
Chociaż raz nie broń tego idiotyzmu...
@artpop: hmm, a jakby to dziecko było 10-letnią dziewczynką (zwyczajną, nie drag queen) i tańczyło w nocnym klubie to byłoby to normalne? też można bronić takiego występu, że to tylko "artystka", co powiesz na to?
Daj plusa jak twierdzisz że opierdalanie w pracy bardziej męczy jak zwykła produktywna praca czy nawet bardziej jak fizyczna ciężka praca.
#pracbaza #heheszki #humor #takaprawda #oswiadczenie #glupiewykopowezabawy
Popełniłem małą przeróbkę, zapraszam do uśmiechu pod nosem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #humor #zwierzaczki #konie #koniary #kalkazreddita
Musiałem, bo kwikłem bardziej niż powinienem #elektryka