#zielonagora #dziki #zwierzaczki #heheszki
Tymczasem mieszkańcy Zielonej Góry wzięli sprawy we własne ręce i od rana wynoszą dziki z miejskich parków.
ja *planuję wieczór panieński siostry, wyjazd, jakieś zajebiste atrakcje
jej koleżanki: "myślę, że nie jest to najlepszy pomysł, bo tylko się spocimy i od nowa się trzeba będzie ogarniać i będziemy zmęczone. wyobraź sobie 10 lasek w jednej łazience. musimy mieć siłę na całą noc w klubach"
ja: "to żadnych atrakcji?"
jej koleżanki: "wynajmiemy jakiegoś strażaka"
ja:
#gownowpis #rozowepaski #logikarozowychpaskow
źródło: 40f.png
@kwasnydeszcz ej fajne
Wieczór z jednostką strażacką, przejechać się na ustawioną akcje gaśniczą
Dla mnie kozak
@kwasnydeszcz: Jakby mi przyjaciółki załatwiły striptizerka i penisotort na panieński, to bym im chyba zaproszenie anulowała. Co za kurwa żenada xD
@kwasnydeszcz: o matku. Trochę się spóźniła i wychodzi XD podejrzewam to creepy mężatka i z dzieckiem, ale dopiero stać na kościelny, chociaż rozgrzeszenia nie będzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kwasnydeszcz: to nie o sale mi chodziło, a ze pisałaś, ze masz wigilie i jesteście katolikami. Ciekawi mnie organizacja takich rzeczy. Ze Katolik bierze najpierw ślub, potem ma dziecko, a na sam koniec wesele. Strasznie to dziwacznie brzmi
@kwasnydeszcz: na panieńskim mojej przyjaciółki byłam tylko ja. wzięłam ją nad jezioro do miejscowości typowo turystycznej. wzięłyśmy domek, miałyśmy alkohol i swoje towarzystwo. poszłyśmy na imprezę tak bardzo typowo wiejską, że przeszła nasze wszelkie oczekiwania i jakiekolwiek pojęcie na temat Karyn i Januszy. bawiłyśmy się fantastycznie, a musisz wiedzieć, że na 7 lat znajomości nigdy nie byłam z nią wcześniej na imprezie w żadnym klubie. :D nie rozumiem panieńskich, gdzie różowe biegają w tych dziwnych strojach i drą japy.
@kwasnydeszcz: był taki filmik gdzie taki strażak głośno krzyczał "ALARM". Wtedy przybiegli jego koledzy.
#pdk
@kwasnydeszcz xDDD
Jesteś siostrą to Ty decyduj. Jak masz normalną siostrę to też będzie wolała w normalny, przyzwoity sposób spędzić ten panieński
@kwasnydeszcz: Gdyby mi różowa poszła na panieński na którym zamówią jakiegoś gołodupca to bym kopnął ją w dupę szybciej niż by powiedziała przepraszam ( ̄෴ ̄) W ogóle różowe to się bez kutasów jak widać dobrze bawić nie umieją, ale szkoda strzępić ryja
@kwasnydeszcz Myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie zapytanie Panny młodej o to czego by chciała. Być może kluby i striptizer to to czego ona właśnie chce?
@kwasnydeszcz: @SalemKot: Zona zalozyla, ze swiadkowa zna ja na tyle, ze nie wezmie strazaka, o jak bardzo sie mylila xD
Skonczylo sie tym, ze uciekla przed strazakiem a skorzystala sama swiadkowa xD
Nie wspominajac o tym, ze strazak mial nocowac u jednej z panien ale przyjechal inny niz zamowiony, wiec kazala mu sie bujac, bo karzel 178 cm xD
@kwasnydeszcz niektóre kobiety mnie przerażają...
Obym nigdy w życiu nie musiała iść na taki zwierzęcy wieczór panieński.
bo tylko się spocimy
@kwasnydeszcz: przypomniał mi się ten typ kobiety co na siłownię w pełnym makijażu idzie i po jednym ruchu przegląda w lusterku czy czasem się nie spociła/makijaż nie zaczął się rozmywać.. ;)
#zielonagora #dziki #zwierzaczki #heheszki
Tymczasem mieszkańcy Zielonej Góry wzięli sprawy we własne ręce i od rana wynoszą dziki z miejskich parków.
Moja współlokatorka opowiedziała mi jak wygląda jej związek...
Jej facet sporo zarabia a ona jest studentką (więc ma mało kasy). On strasznie się o nią troszczy, potrafi przesłać jej kasę w miesiącu, zrobić prezent-niespodziankę w postaci jakichś ciuchów czy czekoladek i sam jej mówi, żeby nie wydawała tyle kasy - on kupi. Mimo to, nie jest tak jak pewnie podejrzewacie - że ona nim gardzi pokaż całość
24 lata
Osiągnięcia:
- nic nie zrobiłam
- nigdzie nie byłam
- nigdy nie żyłam
- dostałam wczoraj rano srogiego zatrucia więc swoje urodziny uświętuję kleikiem na wodzie
Dobre prognozy, umrę jak prawdziwa obrzydliwa p0lka.
#urodziny #dziendobry #cotahannah #rozowepaski