O, ktoś wyrzucił swoje auto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stopcham #motoryzacja #parkowanie #lodz
źródło: i.imgur.com
@wojtas_mks:
Typowa kobieta-kierowca: zawsze ma odpowiedź na wszystko i nigdy nie jest winna.
Zgłoś to parkowanie na skrzyżowaniu, przez takich cymbałów nic nie widać przy skręcie.
@wojtas_mks: @wojtas_mks: czemu kobiety grają zawsze karta 'choroba' lub 'dziecko' w takich sytuacjach?
Rano żona czekała w prywatnej przychodni na badania, wpadła kobieta w widocznej ciąży i z daleka krzyczy 'prosze mnie przepuścić! Ja jestem w ciąży! Nie jadłam śniadania! Mdleje!' na co żona się odzywa, że ona też jest w ciąży i że jest kolejka. Tamta dalej swoje, że mdleje i takie tam, więc zona ustąpiła, bo co się będzie z madką kłócic...
Rozumiem, że ktoś poprosi ludzi o przysługę, bo się źle czuje, spieszy się do dziecka itp ale żeby z daleka krzyczeć i wysuwać rozszczepia, bo mu się należy?!
@pablo397 tak polscy mezczyzni nauczyli nasze witaminki. wszystko sie nalezy, bo ma pochwe. corka rowniez zostanie wychowana na ksiezniczke i tak sie ciagnie festiwal spierdolenia p0lek.
masz szczescie, bo twoja prawdopodobnie taka nie jest, ale to i tak mniejszosc
@wojtas_mks o bardzo kurwa dobrze! Powinni jeszcze szyby wybić i tammwrzucic śmieci, co za tępa dzida!
@pablo397: "czemu kobiety grają zawsze karta 'choroba' lub 'dziecko' w takich sytuacjach?" + "więc zona ustąpiła, bo co się będzie z madką kłócic..." Sam sobie odpowiedziałeś
I przeparkowała tak. To chyba stan umysłu xDDDD
@wojtas_mks: ale to już straż miejska i holowanie. To jest zaparkowane na środku skrzyżowania.
@Satanistic: @wojtas_mks: ech, podałbyś link do oryginału chociaż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/38232759/https-imgur-com-a-e5fs5m9-taka-sytuacja-auto-stoi-/
@wojtas_mks: Rozumiem idiotyzm osoby, która to zrobiła, ale żeby za to od razu opony przebijać to już śmierdzi mentalnością dziczy stepowoazjatyckiej.
@wojtas_mks jezeli faktycznie jakiś dzban przebil opony to nic dziwnego że tak staneła. Odjechała minimalnie zeby odblokować śmietnik, ale na flaku sie nie jezdzi zeby nie pokrzywic felg.
@wojtas_mks: xDDD rubasznie, widać że się na osiedlu w tańcu nie pierdolą skoro 2 opony przebite. Ale choćby zostawiła tam 0,5m do tych drzwi to by takiej inby nie było. Ale no musiała się do samych drzwi dopchać xDD zarzuć linkiem do tej inby na FB
@wojtas_mks: wydaje mi się, ze powinni jej to auto scholowac i wlepić mandat, a nie odpierdalać taki syf jak u jakiś dzikusów. Ponadto niszczenie czyjeś własności w tym wypadku przebicie opon i pewnie przerysowanie całej karoserii tym syfem, zawsze mnie wkurwia i osoby za to odpowiedzialne powinny być rozliczone. Jaki jest efekt tej całej akcji? Syf śmietnikiem. Brawo głąby!
I przeparkowała tak. To chyba stan umysłu xDDDD
@wojtas_mks:
Kurwa, a człowiek ma dylematy, jak postawi 10 cm bliżej jednej linii niż drugiej XD
kobiety nie powinny jeździć
@gnt_1: nie no jeździć mogą.
pokaż spoiler byleby nie prowadziły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
✓ wspólne konto na Facebooku
✓ dziary ze swoimi imionami
✓ "kibice", koniecznie wspomniane, w końcu to ważna część ich życia, patrzyć jak inni grają
✓ nieplanowany gówniak bejbuś, który był powodem ich ślubu
✓ Karyna i Sebastian, twarze myślą nieskalane
xDDDDDDDD
#heheszki #kibice # pokaż całość