Poszedłbym jutro na spacer z rodziną, ale będę musiał cały dzień spędzić w galerii handlowej, bo nie zakazali handlu w ostatnią niedzielę.
#bekazpisu
Antyszczepionkowcy użyli argumentu ostatecznego. Przegraliśmy tą wojnę. Możemy odmaszerować. XD
#antyszczepionkowcy #medycyna #heheszki #humorobrazkowy
źródło: Image from iOS.jpg
@dziki:
Zanim szczepionkowcy przegrają tę wojnę, wszyscy antyszczepionkowcy będą już martwi w wyniku epidemii. W razie czego, tyle dobrze, oni umrą jako pierwsi xD, średnie IQ w Polsce skoczy o 20 punktów i będziemy najinteligentniejszym narodem na świecie.
@dziki: I jeszcze debile błąd ortograficzny walnęli. Trzymają poziom, bezmózgi (-‸ლ)
źródło: Przechwytywanie.JPG
mam nadzieje ze ich zamknął w gettach i nie pozwola uczeszczac do szkol z naszymi szczepionymi dziecmi
@dziki: NK usunie napisy i wrzucić na madkowe fora z prośbą o opinię nt tatuażu który zrobiła swojemu noworodkowi xD
@MandarynWspanialy: Jak dla mnie tak złożone zdanie znaczy raczej, że to ja miałabym mieć wytatuowany portret dziecka na skórze. Lepiej brzmiałoby: "Nie pozwoliłbyś na zrobienie dziecku tatuażu".
@dziki: A jakby takie dziecko wytatuować, to ten tatuaż by później "rósł" wraz z dzieckiem, blaknął, pojawiałyby się w nim dziury czy całkiem by się zdeformował? Jak któryś szczepionkoeiec wytatuuje dzieciaka to proszę zdać relację za rok!
@MojHonorToWiernosc o kurna pamiętam jak się kiedyś psy dupami skleszczyly, a moja ciotka pała po łbie jednego, jak zaczęły spierdalac jeden w jedną drugi w druga XD
Poszedłbym jutro na spacer z rodziną, ale będę musiał cały dzień spędzić w galerii handlowej, bo nie zakazali handlu w ostatnią niedzielę.
#bekazpisu
Nie można się cieszyć formą Piątka bez pisania o Lewandowskim albo - co gorsza - Lewandowskich, prawda? Mamy dwóch fantastycznych napastników. Jednego, który przebojem wdarł się do topowej ligi i drugiego, który jest na tym topie od lat. Ale nie może być normalnie. Trzeba napisać, że Lewandowski pewnie zazdrości albo że boli go dupa (typowe dla idiotów stwierdzenie, od razu wiadomo z kim masz dopokaż całość