Ziomek miał sztylet którego używał jako fletu, który brzmiał jak trąbka, dmuchał w niego mając na głowie hełm. Tak przyzywał smokozorda. Najlepszy ranger pod słońcem.
#anonimowemirkowyznania
Od miesiąca stosuję dietę 1500-1800 kcal (w zależności od aktywności danego dnia) i nie chudnę nic. Teraz ważę 65 kg na 165 cm. Roku temu było 70 ale schudłam 5 kg po prostu jedząc mniej. Teraz pilnuję kalorii i nic. W dodatku czasem jestem głodna tyle jedząc
#mirkokoksy #silownia #odchudzanie #dieta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
stosuję dietę 1500-1800 kcal
W dodatku czasem jestem głodna tyle jedząc
@AnonimoweMirkoWyznania: no co ty nie powiesz XD
@AnonimoweMirkoWyznania: fajne wyznanie, takie nieprawdziwe
chyba, że kobieta 65kg ma BMR aż o tyle niższe niż mężczyzna i masz BMR 1000 czego nie sprawdzałem ale chyba tak to nie działa xD
@AnonimoweMirkoWyznania: a właśnie ciekawe jak to działa, bo ja miałem okres że się nie ruszałem, a wsuwałem sporo jedzenia + przekąski i waga stała w miejscu? gdzie się traci ta energia?
@FeC7800:
Basal Metabolic Rate 1,395 calories per day
Niby to jej BMR, nie znam wieku ale dalem 25, wedlug kalkulatora.
No ale skoro sama się głodzi od dawna to takie są wyniki a nie inne.
@Estetykatopodstawa: zaskocze cie, a z resztą nie chce mi sie pisac, w kazdym razie mam roczne dziecko i prace fizyczną po 3h dziennie, nie czuje glodu przy 1200
@AnonimoweMirkoWyznania: schudłem z 71 do 66 w ciągu 3-4 tygodni na diecie 1500kcal rok temu ;) Teraz jadam 1600-2100 zależy od dnia i utrzymuje wagę
@AnonimoweMirkoWyznania: Kalkulator pokazuje 1674 kcal dla takich parametrów:
https://www.calculator.net/calorie-calculator.html?ctype=metric&cage=25&csex=f&cheightfeet=5&cheightinch=10&cpound=165&cheightmeter=165&ckg=65&cactivity=1.2&cmop=0&coutunit=c&cformula=m&cfatpct=20&printit=0&x=61&y=22
Więc chyba jest jak być powinno? Nie wiem skąd kąśliwe uwagi mirków. Co do uczucia głodu to próbowałbym zwiększyć ilość białka i błonnika w diecie.
tosuję dietę 1500-1800 kcal (w zależności od aktywności danego dnia) i nie chudnę
@AnonimoweMirkoWyznania: To oznacza, ze jez za duzo. Musisz wprowadzic wiekszy deficyt kcal 1200-1500kcal lub zastoswac zalozenia projektu Minesota.
¯\_(ツ)_/¯
@Azura dosyć często czuję się syto gdy w niektóre dni nietreningowe jem tyle kcal. Mało tego, czasami mam problem to zjeść bo kurczak ma duży indeks sytości
@Azura chodziło mi o to 1200kcal,bo często w dni nietreningowe tyle robię. Kaloryki nie bardzo mam jak zmniejszyć, bo nie wyrobię z makro, a i nie wiem po co jeszcze ciąć z tego, gdy "na oko" mam zapotrzebowanie koło 3000kcal
@Azura nie pisałem nic takiego, autor postu pisał, odnosiłem się do wypowiedzi, że na 1200kcal można jeść syto