Standardowo, najwyżej plusowana odpowiedź leci jako odpowiedź. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #glupiewykopowezabawy
Tak się postępuje z p0lkami, które uważają, że są inteligentne. Trzeba je sprowadzać na ziemię.
#tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #klaudiusz #seks #zwiazki #podrywajzwykopem
źródło: i.gyazo.com
@Kraciasty_Karowiew: w sumie to się trochę skompromitowałeś z tym komuszym pomiotem. Akurat komuniści mająśrednią IQ większą niż narodowcy/prawicowcy. Było ją wyzywać od korwinówek.
@Kraciasty_Karowiew:
sapiosexual
zawsze mnie to bawi, bo jakby miała do wyboru tró nerda, który ma dwa doktoraty i robi profesurę w wieku 25 lat to wolałaby "nerda" w sensie Chada, który nosi okulary, takiego jak na tym obrazku
po co się oszukiwać? niech pisze, że chciałaby seksiaka w kujonkach xD
@Kraciasty_Karowiew: o kurwa z tym tekstem o terytorium polski to pokazales ze jestes glupszy niz wszystkie polki razem wziete
typowy pretensjonalny kuc
@Kraciasty_Karowiew: kurde, jak na tinderze widze w opisie “sapioseksualny” i to jeszcze po angielsku jakby na sile ktos chcial cos udowodnic, to wiem, ze mam do czynuenia z debilem. nie wiem o co chodzi z tymi ludzmi
@Kraciasty_Karowiew: Co, kto tu kogo niby sprowadził na ziemię? Hint: ona ciebie, ale nawet nie ogarnąłeś.
Akurat komuniści mająśrednią IQ większą niż narodowcy/prawicowcy.
@madry_i_mieciutki: I cóż im po iq, skoro wyznają ideologię, która obiektywnie jest ch*jowa xDD
@Kraciasty_Karowiew: ustawka typu: patrzcie mirki pocisnęła mnie ale napisze, że ja ją, teraz dawac mi tu pociski i lece w gorące
Ale po co tak do kogoś pisać? Ludzie próbują na #tinder żeby mieć z kim rano zęby myć, a tu takie coś...
@Kraciasty_Karowiew:
Na terenie Polski nie można mówić w innym języku?
Wyzywasz ją od jakiś komuszych czegoś tam?
Pokazałeś swoją biedę umysłową, a dziewczyna zwyczajnie inteligentnie cie olała, zamiast wdawać się w jakieś gówno prawackie wojenki.
@Kraciasty_Karowiew: Nie ty ją zagiąłeś, ale wyszedłeś na głupka i co najmniej chama. Dawniej na uczelniach uczyli łaciny - to język, który dawniej spełniał rolę obecnego angielskiego w nauce. Uczeni Polacy musieli go opanować na uczelniach i korona im z głowy nie spadała, mimo, że mówili językiem powszechnie i wspólnie używanym w Europie w środowisku akademickim. Językiem, którego źródłem nie była Polska. Potrzebujesz przykładów dawnych patriotów z ukończonymi uczelniami? Wiesz o polskich dokumentach pisanych po łacinie z jeszcze dawniejszych czasów? Czy to oznacza, że ludzie posługujący się wspólnym językiem kontynentu byli komunistami? Zgadnij, po co nauce, dyplomacji i technice wspólny język? "Wyganiasz" go z kraju?
Właściwie, użyłeś neutralnego faktu - znajomości angielskiego, do wyzwisk i poniżenia rozmówczyni.
Wydaje się ciekawą osobą. Nie, nie lubię napuszonych "jestem obywatelem świata/kosmosu/galaktyki" (czuję się bardziej "konserwą"), ale chętnie umówiłabym się z nią na koleżeńską kawę (kobiety nie interesują mnie w romantycznym sensie), natomiast ty przyklej sobie tą rozmowę w jakimś widocznym miejscu, by ludzie, bez względu na poglądy polityczne, od razu wiedzieli z kim mają do czynienia.
Dużo kobiet marzy o znalezieniu wśród osób dla siebie względnie atrakcyjnych, człowieka z którym można nawiązać głębsze porozumienie. Bez odpowiedniego umysłu nie uda im się to.
PS. a może po prostu nie za silnie czujesz się z angielskim, skoro cię tak drażni.
@Kraciasty_Karowiew: Kurwa takiego żałosnego śmiecia jak ty to dawno nie widziałem.
Współczuję, że ktoś musiał tracić czas.
Angielski nie ma nic wspólnego z komunizmem. Część Polaków jak ja woli się nim posługiwać w sieci bo omija takie bydło jak ty. Idź płakać w poduszkę i nie truj dupy ludziom z działającym mózgiem.
Dla mnie ktoś kto mówi tylko po polsku to śmieć xD
To jest upośledzenie, bo jest 21 wiek i języki są na wyciągnięcie ręki.
Jak ktoś nie zna minimum 2 to ma ostry autyzm i skierowałbym ich na eutanazję, nie po to jest kurwa publiczne szkolnictwo by tłuki jak ty nękały innych ludzi.
@Kraciasty_Karowiew: ale żałosne. Laska pokazała że jeżeli komuś tutaj po tak krótkiej prezentacji można wytknąć niski iloraz inteligencji to tobie. Zachowałeś się jak obrażony gówniarz z kompleksami. Za to ona urwała konwersację w kultularny sposób. Kultura często idzie w parze z inteligencją. A ta nie jest chyba twoją mocną stroną.
@Kraciasty_Karowiew: jeśli ktoś używa "iż" bez uprzedniego użycia "że", to wiadomo że jest silącym się na elokwentnego przygłupem xD
#takaprawda
@madry_i_mieciutki: Przepraszam bardzo- wyborcy Korwina w roku bodajże 2014 mieli najwyższe IQ :-)
Wyzywając ją od korwinówek zarzuciłby jej ponadprzeciętną inteligencję ;)
no i wiesz- jeśli masz doczynienia z tak dużą próba jak prawica/lewica warto wziąć pod uwagę inne czynniki :)
@Kraciasty_Karowiew:
"Co to za sapioseksualistka, która nie wie, iż na terytorium Polski mówi się i pisze się w języku polskim?"
No chyba cię pojebało.
@Kraciasty_Karowiew: Ty tak na serio czy zarzutka? Po cholerę robisz z Siebie takiego debila? Masz chorobę psychiczną? Serio to się leczy.
@Kraciasty_Karowiew: opie mam rade. Przyznaj się sam przed sobą że wolisz bolce i nie zatruwaj życia normalnym dziewczynom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś debilem i gimbusem i widać to już od samego początku, a teraz popatrz, użyję czegoś takiego jak argumentacja, bo widzę, że Ty czegoś takiego nie znasz.
1. Nie zamazałeś nawet jej zdjęcia ani niczego, co może świadczyć o tym, że myślisz tylko o sobie i innych ludzi masz w dupie.
2. To, że jest sapioseksualna oznacza, że inteligencja jest dla niej najatrakcyjniejszą cechą, więc twoje przyczepienie się do pisania po angielsku argumentując to seksualnością jest idiotyczne i bez sensu.
3. Gdzie jest napisane w jakim języku pisze się na terytorium polski? Może nagrałeś się za dużo gier online z regulaminem "tylko polski język", ale w prawdziwym świecie to tak nie działa.
4. Odpowiedziała Ci spokojnie normalnym zdaniem, ma prawo czuć się obywatelką świata, ma prawo pisać w takim języku w jakim chce, ma prawo oczekiwać inteligentnego faceta nawet gdyby sama tak nie była.
5. Ty jak widać nawet po polsku pisać nie umiesz i napisałeś "presz", ale ona nawet w tym momencie nie próbowała Cię obrazić, skojarzyło jej się to z kucami Dema, w sumie dość słusznie.
6. Po tym nagle założyłeś z dupy że nie ma mózgu (wtf, po czym niby, po tym, że Ty nie umiesz pisać po polsku?) i zacząłeś ją bezpodstawnie obrazać.
7. Odpisała także spokojną neutralną wiadomość, po czym Ty wyskoczyłeś z jakimś idiotycznym "komuszym podmiotem", co to w ogóle kurwa znaczy xDDDD To tak jak nazywanie ludzi którzy przykładowo jedzą marchewkę pedałami, pomijając że to, że ktoś jest homoseksualistą nie jest obrażą, to jeszcze nie ma żadnego zwiazku z czymkolwiek i to obrażanie dla obrażania. Gdzie wy w tej rozmowie o jakimś komunizmie czy czymś pisaliście?
8. Poza tym ona nie użyła żadnego żartu, pomyślała właśnie, że Ty pisząc presz chciałeś nawiązać do kucy i jedynie zapytała.
Zluzuj może troche gościu, bo jedyne co to Ty się teraz ośmieszyłeś, a ona jak widać jest mega fajną i pozytywną dziewczyną i p00lki mogłyby się od niej uczyć
@Kraciasty_Karowiew nie widzę żeby dziewczyna była głupia. Za to Ty zachowałeś się jak rasowy kretyn i jeszcze się tym chwalisz. Gratulacje debilu.
Standardowo, najwyżej plusowana odpowiedź leci jako odpowiedź. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #glupiewykopowezabawy
Wymyśliłem żart kiedy jedliśmy z żoną chipsy. Kiedy wyszła do wc zrobiłem dziure w chipsach i wsadzilem tam penisa, tak zeby go zlapala w momencie kiedy będzie siegała po chipsa. Siedze tak jak debil 20 minut, bo jej odechciało sie nagle chipsów..oO wczesniej siegala co chwile jeden za drugim.... a mnie głupio teraz go wyciągnąć xD
# pokaż całość
Mirki ciężki wybór. Doradzcie. #pytaniedoeksperta #heheszki