• Wykop.pl
  • Wykopalisko 507
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      SantaWfujke 2 lata 2 mies. temu via Android

+3

Kuzwa.
      Nauczyciele wyruchali mnie w pupe w takim sensie że mieli mi postawić 4 a nie 3. I ja zadowolony myślę o średniej 4.4, a tu cyk 3.9 średnia ulance kurde mac. No i co ja mam teraz zrobić jak jeszcze moja wychowawczyni postawiła mi 3 z anglika to jej powiedziałem co o niej myślę I cyk rodzice wzywani. Help mi gajs.
      #szkola #srednia

+: lubie-sernik, gtsaplayer +1 inny
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        lenovo99 2 lata 2 mies. temu

+5

@SantaWfujke: Trzymaj się Miras, olej te karyne #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: lubie-sernik, a.....i +3 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        paramyksowiroza 2 lata 2 mies. temu

+4

@SantaWfujke: Za 10 lat nie będziesz nawet pamiętał jej nazwiska, ani tego czego uczyła.
        Siedząc przy dobrej brandy, z szerokim uśmiechem pogratulujesz sobie, że możesz olać to, co działo się w szkole.

pokaż spoiler Mam nadzieję, że pomogłem :)

+: D.......t, SantaWfujke +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Dellarie 2 lata 2 mies. temu

+1

@SantaWfujke: U mnie w statucie jest, że nauczyciel nie może wystawić na koniec niższą ocenę niż proponowana. Sprawdź, jak jest u ciebie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

No chyba że proponowali te trójki, to już raczej nie da ci się pomóc ¯_(ツ)_/¯

+: SantaWfujke
        • udostępnij
          • Link
      •  
        BlackWarrior 2 lata 2 mies. temu

0

@SantaWfujke: Liczy się to, że szczerze powiedziałeś pipie co o niej myślisz. Resztę jebać!( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        depresjawieloryba 2 lata 2 mies. temu

+1

@SantaWfujke: I na chuj ci te 4.4 ? te oceny zobaczy najwyżej twoja matula jak się pochwalisz i wsio to by było na tyle

+: r...1
        • udostępnij
          • Link
      •  
        jakuzii 2 lata 1 mies. temu via iOS

0

@SantaWfujke: to ci nic nie zmienia ( ͡° ͜ʖ ͡°) pozdrawiam

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

rio574 7 godz. temu

+888

odpowiedzi (8)

BolecFabryka 5 godz. temu

+217

W komentarzu zdjęcie gruziska, właściciel srogo odpłynął XDD
      #olx #samochody #januszebiznesu

odpowiedzi (75)

MienciuskiPajonk 5 godz. temu

+1155

#wawel pamietacie ten "skandal"?
      #smolensk

odpowiedzi (24)

• pełna lista

Wykopalisko

• Jacek Kurski w TVP krótko wyjaśnia katastrofę smoleńską Jacek Kurski w TVP krótko wyjaśnia katastrofę smoleńską 45
    • Donald Tusk m.in. o służbie zdrowia, szczepionkach, UE, polskiej polityce Donald Tusk m.in. o służbie zdrowia, szczepionkach, UE, polskiej polityce 202
    • Wojewódzki & Figurski - Po trupach do celu Wojewódzki & Figurski - Po trupach do celu 57
    • Jak Lech Kaczyński dążył do skazania Tomasza Komendy Jak Lech Kaczyński dążył do skazania Tomasza Komendy 19
    • Jedna z założycielek BLM kupiła dom za 1.4 milliona dolarów w Los Angeles Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Osiedle tylko dla bezdzietnych w Polsce. Sprawdzamy, czy będzie legalne Osiedle tylko dla bezdzietnych w Polsce. Sprawdzamy, czy będzie legalne 67
    • Protest podczas obchodów 11. rocznicy katastrofy smoleńskiej. Są zatrzymani Protest podczas obchodów 11. rocznicy katastrofy smoleńskiej. Są zatrzymani 48
    • Wspomnienia Witosa,czyli trochę o obrazie starej wsi Wspomnienia Witosa,czyli trochę o obrazie starej wsi 112
    • Ofiary PiSu Ofiary PiSu 92
    • Transmisja z adoracji Najświętszego Sakramentu narusza standardy YouTube. Transmisja z adoracji Najświętszego Sakramentu narusza standardy YouTube. 36

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia katolicyzm koronawirus kosciol kultura medycyna motoryzacja neuropa pieniadze polityka polska prawo samochody swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.