Wpis z mikrobloga

a udaje polaka tradycyjnego, ziemniaki i kotlet


@RETROWIRUS: xDDD future is now, old man ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xLogout: panierkę nauczył mnie robić różowy, od tamtej pory nigdy nie jadłem tak dobrze zrobionego schabowego, nawet u mamy ()
tłuszczyk


@medix: mam dziennie max 2300kcal do rozdysponowania, kiedyś lałem ile fabryka fala na ziemniaki ale teraz tylko koperek ( ͡° ͜ʖ ͡°) też różowa oduczyła takich niezdrowych przyzwyczajeń z domu wyniesionych, piłem tłuszcz kiedyś łyżka normalnie z pieczenia xd
@nie_patrz_na_moje_oczy: zwykle dodanie kucharka do panierki i zmieszanie tego powoduje taki świetny posmak jej że dajcie spokój. Przy okazji najpierw otoczenie mięsa w soli, po ubiciu,