#pierdzepokotach
dzień dobry
1.
Czemu pies twojego teścia wygląda jak sarna?
@Stivo75: Pies jest po lewej, berneński pies pasterski.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Berne%C5%84ski_pies_pasterski
Za to teść faktycznie trochę sarnowaty...
@remikk: ten pies wygląda, jakby był wklejony xD poza tym, jak sarna nie ucieka, to pewnie ma wściekliznę( ͡° ͜ʖ ͡°)
@remikk spuszczacie się tu wszyscy jak to słodko, a psa lepiej zbadać czy jakiegoś gówna od tej sarny nie dostał. Skoro tak lgnie to mogła mieć wściekliznę.
@czinczinatti @remikk Otóż to, to nie jest naturalne zachowanie tego zwierzęcia. Może zwierzę wściekliznę mieć i pokurwilo go w głowie
@remikk: bardzo się dziwię, że jeszcze nie wykipiało wypokowe gówno żądające kagańca i smyczy, mając na względzie co się wyprawia na g(ł)ównej
pokaż spoiler bardzo ładny piesek
@remikk: jeśli to nie fejk to fajnie to wygląda, ale to skrajna nieodpowiedzialność i niebezpieczeństwo dla dwóch stron- psu mogłoby odjebać i mógłby chcieć zagryźć sarnę, a sarna może mieć wściekliznę albo być chora na coś innego. to nie jest normalne zachowanie sarny, zdrowa by po prostu uciekła w sekundę, dla niej pies=wilk, czyli to co ją zjada
@remikk: mój mały raz gonił sarnę tak jakby chciał ją rozedrzeć na strzępy (pies 15 kg), nagle ona się zatrzymała, on do niej dobiegł i jego mózg nie znał scenariusza na taką ewentualność więc chwilę stal, po czym się znudził i wrócił do mnie
Czemu pies twojego teścia wygląda jak sarna?
@Stivo75: nie! pies po lewej, ten po prawej to teść opa
@remikk: Powiedz rolnikowi do któremu te zwierzęta depczą rzepak że musi go opryskać bo już widać pierwsze oznaki pleśni.
bardzo się dziwię, że jeszcze nie wykipiało wypokowe gówno żądające kagańca i smyczy, mając na względzie co się wyprawia na g(ł)ównej
@pierzak: Pewnie dlatego, że berneńczyki to na ogół łagodne (czasem nawet bardzo) psy, lubiące ludzi i dzieci. Jeśli myślisz o psie jako o przyjacielu rodziny, to berneńczyk będzie chyba idealnym przykładem – duży, ładny, sympatyczny z pyska i charakteru, taki misiek i przytuła. Lepszy niż blablador. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pierzak: pies pasterski nie koniecznie broni zaciekle przed zagrożeniem ;) tu chodzi o to, ze te psy potrafią utrzymać stado w ryzach, pilnują grupy, obchodząc je dookoła. Zauważ, ze większość owczarków i psów w tym typie robi dokładnie to samo wychodząc na spacer ze swoją rodzina ;)
@lejen: W naszych lasach nie ma praktycznie wilkow. Sarny juz troszeczke zapomnialy. A ta dodatkowo wyglada na mloda. U mnie na wiosce te skubance sie niczego nie boja. Potrafia calym stadem stac na drodze i musisz sie niezle natrabic zeby laskawie zlazly. True story bro.
#pierdzepokotach
dzień dobry
1.
Wołam użytkowników, którzy zaplusowali następujący wpis lub komentarz:
https://www.wykop.pl/wpis/47715211/plusujacych-ten-wpis-zawolam-za-rok-3-03-2021-zoba
Minął dokładnie rok. Mam nadzieje, że wszyscy cali i zdrowi. Dziś 15678 nowych zakażeń. Plusujących zawołam dokładnie za rok - 3.03.2022. Zobaczymy, czy covid odpuścił. Możecie zostawić wiadomość do siebie
pokaż spoiler @Zerodutch, @Jacoobson, @Gon70, @BuQwald, @Wciaztencud, @JestemKowalemWlasnegoLosu, @psposki, @orionheros, @Pepe19, @kupczyk, @WirtualView, @vg24_pl, @Filipmagical, @eternit_nie_wybacza, @PanJarzyna, @GeRoNiMo321, @Gambit687, @ozyrus, @Walther00, @Noded, @wiktor-winiecki, @KapiBara1337, @TEDMAJER, @Dante27, @Stevie_G, @MartinoBlankuleto, @Jajcasz02, @ruup, @thisway, @sirpe_dallos, @Miras69, @lolingPL, @Vittel, @Piter93, @pietruta, @InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII, @Dolanthesniffer, @lemoniadowy-joe, @glody_m, @bartek1354, @Norrden, @dzakubmwo, @Kunurki, @Misticmac, @Narcyz_, @Matozil78, @yaho4, @GaiusBaltar, @OrginalnyNickDaniel, @el_capitano_grande
pokaż całość