Aktywne Wpisy
plusem-wyklety +184
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
troglodyta_erudyta +426
Polacy są tak agresywni a to dlatego że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
#kubica
#f1
#pasta
Australia 25 marca 2018, niedziela. Zostało 30 minut do rozpoczęcia wyścigu.
Nico stoi w garażu williamsa i gwizdając pod nosem robi kawe.
-Aj,cwaj,draj... chyba wystarczy. No dobra dam jeszcze dziesięć dla pewności.
Wtedy wchodzi Sirotkin zwarty i gotowy do pierwszego wyścigu. Jego wzrok odrazu przykuwa postać Rosberga stojącego przy ekspresie.
-Czest Nico! Szto tam robisz?
-A kawusie sobie strzelam, masz ochote?
-Da da
-Już ci robie albo wiesz co... chyba
Because. Kubica. Is. A. Generational. Talent.
He is literally equal (if not very slightly better) than Hamilton, on raw talent. Him being competitive, even after all that he's gone through, and after all the time out of single seaters, shouldn't surprise anyone. He's been keeping his driving skills sharp; hell, he's been expanding them, even. He's done things in WRC2/WRC which are frankly stunning, given his experience level, showing that
Czytać od części pierwszej, która jest na końcu
https://docs.google.com/document/d/15LrOCFs5Ut7qqpC_bHL276OBWg1qy5rtqwoNuep3sMk/edit?usp=sharing