Wpis z mikrobloga

"A wy nadal chodzicie do Maca na BigMaca" vol 4
Bar na zielonym rynku (tym bardziej straganowym).
Cena 7zł. Buła duża, napompowana, kotlet mniejszy (choć nie taki mały jak sie wydaje).
Przyznam że spodziewałem się większej ilości surówek. Chyba z 8 sosów do wyboru.
Smak: I tak lepszy niż w McDonalds

#lodz #burger #fastfood #taniezarcie #foodporn #jedzenie #mcdonalds #hamburger
4pietrowydrapaczchmur - "A wy nadal chodzicie do Maca na BigMaca" vol 4
Bar na zielo...

źródło: comment_7VJ0amqS6xX5RE13qy7MPjxdHOAujMnq.jpg

Pobierz
  • 21
@krystian-golonka: umyka ci coś ważnego (w moim mniemaniu najważniejszego). Tym czymś jest smak.
Hamburger ma po prostu człowiekowi smakować. Jak ktoś lubi suchego burgera składającego sie z buły, mięsa, cebuli i kropelki keczupu to wybierze Maca. Ja suchych burgerów bez surówek nie lubię. I sądzę że wcale nie mała część społeczeństwa podziela moją definicję smaku. Inaczej budki spod centralu nie były by wspominane z taką melancholią przez tak dużą ilość osób.
@krystian-golonka: @4pietrowydrapaczchmur: Trzeba rozdzielić burgery z super mięsa który będzie kosztował 20zł i taki jak Op przedstawił. Który po prostu jest smaczny ale lepiej nie myśleć jakie mięso jest w środku ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Niestety w polsce foodtracki z taniego i szybkiego żarcia ewoluowały w coś co podaje drogie jedzenie, często nie nadające się do zjedzenia szybko na stojąco/ w drodze. Więc musimy się posiłkować