• Wykop.pl
  • Wykopalisko 775
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      mdsgn 1 rok 9 mies. temu via iOS

+1

Mozecie mi polecic jakas stronke gdzie moge sobie przykladowo na jeden dzien wykupic dostep do canal+sport zeby ogladac bez lagow? Kiedys korzystalem z wizja.tv ale z tego co widze to ten serwis juz nie dziala #iptv #mecz #telewizja

+: Juran
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        sylw1905 1 rok 9 mies. temu via Android

0

@mdsgn nigdzie nie masz gwarancji, że będzie bez lagów, przyjdzie większy mecz i tak czy siak są lagi

• udostępnij
          • Link
      •  
        Maceek6 1 rok 9 mies. temu

0

@mdsgn: ile jesteś w stanie zapłacić za taki przywilej? jestem w stanie Ci pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        dzetson 1 rok 9 mies. temu

0

@mdsgn: strims.world obejrzysz bez problemów, chyba ze masz wyjątkowo kiepskiego neta

• udostępnij
          • Link
      •  
        maly1709 1 rok 9 mies. temu

0

@mdsgn: polecam marioTV

• udostępnij
          • Link
      •  
        mdsgn 1 rok 9 mies. temu via iOS

0

@sylw1905 @dzetson @maly1709 dzieki za pomoc :)

• udostępnij
          • Link
      •  
        knopiczka 1 rok 9 mies. temu

0

@maly1709: marioTV serio £15.00 ?

• udostępnij
          • Link
      •  
        antoni-antonio 1 rok 9 mies. temu

0

tutaj macie dostawce https://www.rapidpl.org/

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

alternatereality 7 godz. temu

+1160

#dziendobry

odpowiedzi (10)

RicardoMilos 10 godz. temu

+1198

Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 6 lat i nic. Przychodzę jutro z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
      #pracbaza #korposwiat #januszex #codziennewypowiedzenie #oswiadczenie pokaż całość

odpowiedzi (47)

8o9p0 11 godz. temu

+1966

odpowiedzi (40)

• pełna lista

Wykopalisko

• Amazon oficjalnie ogłasza start polskiego serwisu Amazon oficjalnie ogłasza start polskiego serwisu 227
    • Adam Bodnar do premiera: Zbigniew Ziobro staje się sędzią we własnej sprawie. Adam Bodnar do premiera: Zbigniew Ziobro staje się sędzią we własnej sprawie. 81
    • Borys "nie rozumiem pytania" Budka w akcji Borys "nie rozumiem pytania" Budka w akcji 189
    • Rekompensaty dla Kościoła: lewica chce zakazać przekazywania ziemi przez państwo Rekompensaty dla Kościoła: lewica chce zakazać przekazywania ziemi przez państwo 54
    • Reanimacja na przystanku PKM (Gdańsk 26.01.2021) Reanimacja na przystanku PKM (Gdańsk 26.01.2021) 53
    • Łapanka podczas godziny policyjnej w Holandii Łapanka podczas godziny policyjnej w Holandii 55
    • COVID wchodzi w ludzkie komórki tak jak wirusy tworzone w Wuhan za $$$ z USA COVID wchodzi w ludzkie komórki tak jak wirusy tworzone w Wuhan za $$$ z USA 167
    • Oto "przygody" polityków ZP z obostrzeniami, które sami wymyślają Oto "przygody" polityków ZP z obostrzeniami, które sami wymyślają 35
    • Julka samozwańczą "elfką w błyszczącej zbroi" Julka samozwańczą "elfką w błyszczącej zbroi" 56
    • "Polski nie stać na lockdown, Polskę stać na reżim sanitarny" "Polski nie stać na lockdown, Polskę stać na reżim sanitarny" 34

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa geopolityka gospodarka hahard heheszki historia koronawirus kultura medycyna pieniadze policja polityka polska prawo rosja sport swiat szczepienia trump usa zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.