• Wykop.pl
  • Wykopalisko 277
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      anonimowybagatelizator 3 lata temu

+1

#macos hej wykopki, mam dziwną sytuację. Kupiłem se nowego maczka, wgrałem kopię z time machine i nie wiedzieć czemu, w jednej aplikacji - #kakaotalk - zniknęłą mi historia rozmów. Chciałbym jakoś przenieść te dane, ale przeniesienie z applications samego kakaotalk.app do nowego lapka nic nie daje. Macie jakieś rady?

+: A........3
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        rybak17 3 lata temu

0

@anonimowybagatelizator: ustawienia aplikacji są w bibliotekach. Tych ogólnych albo w katalogu użytkownika.

• udostępnij
          • Link
      •  
        anonimowybagatelizator 3 lata temu

0

@rybak17: no właśnie szukałem tam w lib i lib pod użytkownikiem kakaotalk, samej frazy kakao itd. i nic nie znajduję, jedyne co to na dysku znajduje kakaotalk.app, ale przeniesienie całej aplikacji nie sprawia, że mam widoczne wiadomości. Żeby było śmieszniej, odtworzyłem z kopii time machine maca tego starego i po odtworzeniu na starym macu widzę normalnie historię rozmów (╯︵╰,)

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Mescuda 8 godz. temu

+269

Otwarta lista do 5 nad ranem. Czas rozpoczęcia 22:30
      dzisiaj chce nobilitować użytkowników @Krasparov i @Gringo44 za aktywności, powodzenia
      #przegryw

odpowiedzi (23)

gwadelupa 11 godz. temu

+14

załóżmy że masz 500 tys do wydania na samochód, co kupujesz?

pokaż spoiler wszelkim inwestorom i innym "rotczajldom" którzy kupiliby dacie duster za 40k a reszte zainwestowali w krypto serdecznie dziękujemy

#samochody #motoryzacja #mercedes #bmw #audi pokaż całość

odpowiedzi (119)

sylwiayaha 10 godz. temu

+199

Tort w kwiaty #gzw #gotujzwykopem #chwalesie #tworczoscwlasna

odpowiedzi (22)

• pełna lista

Wykopalisko

• Niemieckie "nie" dla unijnego funduszu na rzecz odbudowy Ukrainy Niemieckie "nie" dla unijnego funduszu na rzecz odbudowy Ukrainy 178
    • Rok temu ćwiczono scenariusz pandemiczny z małpią ospą na start 15.V.2022 Rok temu ćwiczono scenariusz pandemiczny z małpią ospą na start 15.V.2022 71
    • BNT 404 WSPINACZKA NA WIEŻOWIEC FBC / Frankfurt 2022 BNT 404 WSPINACZKA NA WIEŻOWIEC FBC / Frankfurt 2022 108
    • Biogazownia mini dla Polskiego społeczeństwa gaz prąd ciepło i nawóz z odpadków Biogazownia mini dla Polskiego społeczeństwa gaz prąd ciepło i nawóz z odpadków 76
    • Pijany duchowny odprawiał pogrzeb. Parafia: "Szukacie sensacji" Pijany duchowny odprawiał pogrzeb. Parafia: "Szukacie sensacji" 67
    • "Bundeswehra szkodzi". Niemiecka lewica martwi się o planetę i Rosję "Bundeswehra szkodzi". Niemiecka lewica martwi się o planetę i Rosję 72
    • Zamiast betonozy jest zieleń. Niewielkie Bojanowo pokazuje, jak remontować rynek Zamiast betonozy jest zieleń. Niewielkie Bojanowo pokazuje, jak remontować rynek 58
    • Niemcy: Media: rozmowy o czołgach dla Polski utknęły w martwym punkcie Niemcy: Media: rozmowy o czołgach dla Polski utknęły w martwym punkcie 56
    • Życie w Rosji pod sankcjami. Rosjanin oprowadza po popularnym centrum handlowym. Życie w Rosji pod sankcjami. Rosjanin oprowadza po popularnym centrum handlowym. 45
    • Ujawniono szyfrogram polskiego wywiadu. Niemcy dążyli do rozbicia... Ujawniono szyfrogram polskiego wywiadu. Niemcy dążyli do rozbicia... 73

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse gospodarka gruparatowaniapoziomu heheszki historia inflacja kultura motoryzacja muzyka pieniadze polityka polska rosja ruskimir samochody sport swiat ukraina usa wojna wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.