Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +303
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Dziś odbył się III przejazd rowerowy tunelem pod Martwą Wisłą. Podpięto po tę rocznicę oddania tunelu również piętnastolatkę wejścia PL do UE.
Prezydent na przemówienie przyjechała Mevą, ale nad tym się nie spuszczała nadmiernie (narzeknęła sobie, że ciężkie), wzmiankowała poprzednika po imieniu i nazwisku ale bez jakichkolwiek epitetów.
Poza Dulą był pokaz resuscytacji krążeniowo-oddechowej przez https://www.adiutare.pl , namawianie obywateli do zakupu własnych hulajnóg jako narzędzia do usprawnienia komunikacji w mieście (!) oraz pokazy trialu rowerowego
źródło: comment_NrrrLZxdEgSd1Gk3PrNWzHjTVdo1bmqg.jpg
Pobierzźródło: comment_X9AxJOGrz17dWOeavGookUDMjcYLjE8a.jpg
Pobierzźródło: comment_RbP1vtOtOXPaAhkAkM2yqvFNIrO6mwnB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Pan stacjonuje w domu wypoczynkowym Rzemieślnik na rogu ul. Wypoczynkowej i Jantarowej
źródło: comment_EHFtCRrzEhEMjD8T2Upr6UBkwihDVSon.jpg
Pobierzźródło: comment_S9xGzPaTPcbcBWPxQhl9tqkudNsrlaSL.jpg
Pobierz