• Wykop.pl
  • Wykopalisko 480
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      radoslaw-szalkowski 3 lata temu

+39

70812 + 372 + 102 = 71286

w sobotę dużo był maraton Piękny Wschód, więc postanowiłem zrobić nawiązanie tematyczne i również udałem się na wschód. Plan był na najdłuższą trasę solo, a okazało się, że przez przypadek (a głównie litewskie TIRy na drodze wojewódzkiej przed Łomżą) wpadła życiówka - co prawda pobita skromnie bo raptem o 2 kilometry, ale pobita.

w niedzielę mały rozjazd na pociąg do Białegostoku z zahaczeniem o zamek w Tykocinie.

#rowerowyrownik #rowerowalodz #ruszlodz #100km #200km #300km (nr 2) #100km (nr 9)

źródło: IMG_20190427_054409.jpg

+: Juran, krabozwierz +37 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        metaxy 3 lata temu

+4

@radoslaw-szalkowski: bardzo mi się podoba, że robicie coraz solidniejsze dystanse. Będzie z kim w tym roku poharpaganić.

+: radoslaw-szalkowski, solimoes +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        radoslaw-szalkowski 3 lata temu

+4

bardzo mi się podoba, że robicie coraz solidniejsze dystanse. Będzie z kim w tym roku poharpaganić.

@metaxy: a nie wiesz jak mi się to podoba :) jakby mi ktoś powiedział 4 lata temu, że zrobię taki dystans to bym nie uwierzył ;) a najlepsze jest to, że w sobotę był jeszcze zapas sił na parę kilometrów...

w ogóle mam wrażenie, że na mavicach jednak trochę lżej się jedzie...

+: metaxy, solimoes +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        metaxy 3 lata temu

+2

w ogóle mam wrażenie, że na mavicach jednak trochę lżej się jedzie...

@radoslaw-szalkowski: to na pewno. Łożyska maszynowe lepiej się toczą. Poza tym jest jeszcze jedna rzecz. Masz coraz lepszą formę w porównaniu z początkiem sezonu.

+: sim_co, X.............X
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

darjahn 6 godz. temu

+563

Czyli najebany i naćpany Depp który według świadka Amber (Spiegel) ma deficyty poznawcze dalej pamiętał żeby ściągać pierścionki żeby napierdalać Amber. Niesamowity człowiek xD
      #johnnydepp

odpowiedzi (22)

konik_polanowy 6 godz. temu

+903

#nieruchomosci

odpowiedzi (23)

trujacybluszcz 8 godz. temu

+1136

#heheszki #muzyka #sasiedzi

odpowiedzi (34)

• pełna lista

Wykopalisko

• Bomfunk MC's - Freestyler Bomfunk MC's - Freestyler 84
    • Czołówka programu W starym kinie 1967 1999 Czołówka programu W starym kinie 1967 1999 55
    • Henry Kissinger na liście "wspólników zbrodni przeciwko Ukrainie" Henry Kissinger na liście "wspólników zbrodni przeciwko Ukrainie" 56
    • Szukam mieszkania 165m2 za 408 tys, może też być 75m2 za 160 tys Szukam mieszkania 165m2 za 408 tys, może też być 75m2 za 160 tys 91
    • Typowy dzień na siłowni Typowy dzień na siłowni 130
    • Śląsk Wrocław mistrzem Polski w koszykówce! Śląsk Wrocław mistrzem Polski w koszykówce! 43
    • Wjazd na przejazd, gdy po jego drugiej stronie nie ma miejsca na zatrzymanie się Wjazd na przejazd, gdy po jego drugiej stronie nie ma miejsca na zatrzymanie się 95
    • Rosyjscy żołnierze z poboru masowo giną w Ukrainie Rosyjscy żołnierze z poboru masowo giną w Ukrainie 52
    • Zaskakujące ubarwienie włosów Zaskakujące ubarwienie włosów 93
    • Legion cudzoziemski dzielnie walczy z rosyjskimi najeźdźcami. Legion cudzoziemski dzielnie walczy z rosyjskimi najeźdźcami. 41

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse gospodarka gruparatowaniapoziomu heheszki historia inflacja katolicyzm kosciol kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir samochody sport swiat ukraina wojna wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.