Czyli najebany i naćpany Depp który według świadka Amber (Spiegel) ma deficyty poznawcze dalej pamiętał żeby ściągać pierścionki żeby napierdalać Amber. Niesamowity człowiek xD
#johnnydepp
70812 + 372 + 102 = 71286
w sobotę dużo był maraton Piękny Wschód, więc postanowiłem zrobić nawiązanie tematyczne i również udałem się na wschód. Plan był na najdłuższą trasę solo, a okazało się, że przez przypadek (a głównie litewskie TIRy na drodze wojewódzkiej przed Łomżą) wpadła życiówka - co prawda pobita skromnie bo raptem o 2 kilometry, ale pobita.
w niedzielę mały rozjazd na pociąg do Białegostoku z zahaczeniem o zamek w Tykocinie.
#rowerowyrownik #rowerowalodz #ruszlodz #100km #200km #300km (nr 2) #100km (nr 9)
@radoslaw-szalkowski: bardzo mi się podoba, że robicie coraz solidniejsze dystanse. Będzie z kim w tym roku poharpaganić.
w ogóle mam wrażenie, że na mavicach jednak trochę lżej się jedzie...
@radoslaw-szalkowski: to na pewno. Łożyska maszynowe lepiej się toczą. Poza tym jest jeszcze jedna rzecz. Masz coraz lepszą formę w porównaniu z początkiem sezonu.
Czyli najebany i naćpany Depp który według świadka Amber (Spiegel) ma deficyty poznawcze dalej pamiętał żeby ściągać pierścionki żeby napierdalać Amber. Niesamowity człowiek xD
#johnnydepp