Gorące dyskusje ostatnie 12h

  • avatar

    Janusz Korwin to kłamczuszek i robi kuców w balona, odcinek 38274829.

    Janusz na Twitterze pochwalił się, że stoczył ciężki bój z koronawirusem, ma dzięki temu potężną ilość przeciwciał i nie będzie musiał się szczepić.

    Problem w tym, że dane, które wrzucił - przeciwciała na poziomie >1700 AU/ml - wskazują, że… Janusz się zaszczepił, ale nie chce się przed kucami przyznać XDD

    Za Puls Medycyny:

    Osoby, które przed szczepieniem były zakażone SARS-CoV-2 już przed szczepieniem uzyskują wyniki na poziomie średnio 54,94 U/ml, a 14 dni po pierwszej dawce obserwowany u nich poziom przeciwciał przekraczał 2500 U/ml (86 proc. badanych).

    Sam jestem ozdrowieńcem i podobnie jak wielu znajomych, zrobiłem test na przeciwciała. Średnia wyników na poziomie kilkudziesięciu AU/ml. Jednocześnie ci sami ludzie po zaszczepieniu osiągali wyniki na poziomie >2000 AU/ml.

    #koronawirus #korwin #konfederacja #bekazprawakow
    pokaż całość

    odpowiedzi (39)

  • odpowiedzi (16)

  • avatar

    Pracuje w kebabie, prosta robota, zwykle zadowolona bywalam, bo lubie jedzonko sprzedawac, ale do rzeczy moj szef robil samodzielnie sosy by przyoszczędzić, byly tak rozwodnione ze smak tracily, a sprzedaz spadla. A porady w stylu zrobmy na jogurcie greckim bedzie lepsze, mial w dupie, teraz my same robimy sosy i nikt nie narzeka ale klientów juz nie odzyskaliśmy. Chyba dwa tygodnie temu zmniejszyl z kolei wielkość kebaba, to wiecej tych kebabów sprzeda.
    Zmienil wielkość pit np. xl z 85 fi  na 65 fi, standard z 65 fi na 55. I mini pite z 55 fi bodajze na czterdziestke. A o bulkach tureckich juz nie wspomne
    Utargi znow zaliczyly spadek.
    Gość stwierdził ze to wina pracowników i by nas jak to stwierdzil przyłapać, zamontowal kamery. 3 na pracowników i jedna na klientów. Bo przecież to my cos zle robimy zawijajac pity. Wczoraj odkrył ze za duzo dajemy pomidorka(ok plaster skrojony w kostke) i ogorka(4 plastry).
    Przez ten strzał w kolano, kebab 10kg kręci sie 1,5 dnia zamiast sprzedac w jeden dzień. A my zamiast sprzedawac i robic ze skrojonego to dajemy z bemara, oczywiście musimy zwazyc miesko by nikt nie dostal za duzo.
    Wiem, ze szef czyta komentarze na google, moze ktos mi podac przyklad konstruktywnej krytyki tak by nie zniechęcić innych klientów i jednocześnie aby w koncu zrozumial co robi zle?
    Bo mowienie nic nie daje, przez co rozgladam sie za inna praca. A w tym tempie to on jeszcze ze 2 miesiące i zamknie budę.
    #pracbaza #praca #kebab #gastronomia
    pokaż całość

    odpowiedzi (75)